(pedig amíg meg nem jelentek, milyen jók voltunk :D)
Asszem ezért mondják, h a csúcson kell abbahagyni :)
aki szerint a csúcson kellett volna kiszállni, attól kérdezném, hogy mégis honnan tudná, hogy hol a csúcs?
az a baj, hogy a tegnapi tapasztalatok alapján van pár "kocsmatöltelék-grinder" (nem akarok neveket mondani :D), akik tudnak csocsózni is :( ez pedig kifejezetten igazságtalanság :D
(pedig amíg meg nem jelentek, milyen jók voltunk :D)
Asszem ezért mondják, h a csúcson kell abbahagyni :)
Pici magyar valóság... :) Az amcsi pro-k golf-poker mixen játszadoznak, nektek, nekünk marad a poker mellé a petánk, snúr, cso-cso,stb... :)
Mint "zöldfülü" szeretném megköszönni chubby-nak a remek szervezést, játékot, élveztem. Még akkor is, amikor a NL50-100-as profiktól elszedett +2BI-t áttoltam a két "civilnek", a házigazdáknak, akinek szintén köszönöm a vengéglátást... Viszlát 28-án!
Én élveztem, ahogy tentaval lealaztunk titeket, bár az oroszlanreszt ő vitte, azert pár golt én is eszközöltem.
A pokiban is csak a trash-talk megy? :D :D :D
Pici magyar valóság... :) Az amcsi pro-k golf-poker mixen játszadoznak, nektek, nekünk marad a poker mellé a petánk, snúr, cso-cso,stb... :)
Én 28án játszanék egy jó 6handed holdem-omaha-draw mixet. 2BI-t szerintem szétszórnék, ha van jelentkező! :D
Én 28án játszanék egy jó 6handed holdem-omaha-draw mixet. 2BI-t szerintem szétszórnék, ha van jelentkező! :D
Azt én is, de jó kis limites gammákat is belevennék. Sőt.
Ott a helyem ofkoz!
Szervusztok! Néhányan beszéltük (chubby, csirke), hogy elmehetnénk "olcsón" cashezni, erre van már lehetőség a "királyi" (nem király) klubban is; aminek előnye, hogy több az asztal, sok a versenyekről hamar kieső "überfish" és korán (17h) kezdődik.