Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

kobifish
Válasz dodi89 kommentjére
2009. dec. 27. 16:20

alighanem viszem anyamat is...
itthon vagyok, pokerezem, ideosont mogem, kerdezi mi ez, mondtam, netes poker. hat azt hogy? mondtam neki, hogy mukodik. megprobalhatom fiam? miert ne.
b+ 1 orat benazott play money-n, azalatt 2000 zsetonbol csinalt ~46k-t, mindezt teljesen korrekt jatekkal. wtf.

a legkozelebbi KKK cashgamere szeretnem ot delegalni magam helyett, rendben, skacok?

titcar
Válasz kobifish kommentjére
2009. dec. 27. 17:01

itthon vagyok, pokerezem, ideosont mogem, kerdezi mi ez, mondtam, netes poker. hat azt hogy? mondtam neki, hogy mukodik. megprobalhatom fiam? miert ne.
b+ 1 orat benazott play money-n, azalatt 2000 zsetonbol csinalt ~46k-t, mindezt teljesen korrekt jatekkal. wtf.

a legkozelebbi KKK cashgamere szeretnem ot delegalni magam helyett, rendben, skacok?

még a végén kiderül, hogy őstehetség :D

rogan99
Válasz titcar kommentjére
2009. dec. 27. 17:51

Kezdési időpont a szokásos?

chubbyhun
Válasz rogan99 kommentjére
2009. dec. 27. 18:43

Mondhatjuk, 6.

Köbi, csak akkor jöhet, ha te is, halat nem lehet cápára cserélni...

Zehy
Válasz kobifish kommentjére
2009. dec. 27. 20:26

Firstlady FTW! A legnagyobb! Imádjuk!

Steveeland
Válasz Zehy kommentjére
2009. dec. 28. 2:32

A CG szenzor jelez: valahogy akadémiás megmozdulások előtt mindig rohadt nagy downt kapok a nyakamba. A mostani 30BI is jó alap a Petiéknél alapozni, aztán arra építve vélhetően a kicsapós, illetve hasonló sémájú asztalokat támadnám. Azt est jeligéje a vállalhatóság lesz :)

branermajszter
Válasz Steveeland kommentjére
2009. dec. 28. 3:13

Én is gondolkodom rajta hogy először életemben erőt és bátorságot veszek magamon hogy lepofátlankodjak ,de leginkább csak akkor megyek ha Feca is ott lesz!!

chubbyhun
Válasz branermajszter kommentjére
2009. dec. 28. 8:27

branerMajszter: beszéltem FECÁVAL, tuti jön!

Már csak 8 órát kell aludni, és aztán mehetünk játszani, na megyek is be a melóhelyre...

chubbyhun
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. dec. 28. 8:30

Még valami, csak jelzem, hogy Bala meg Romsy nem mer eljönni...

Ez lesz:
DUATLON: POKI+CSOCSÓ Hiperturbo Stand and Go
Különféle pókerjátékok, neves emberekről elnevezett asztalokon:
Vincesz SNG (Hiper Turbo-Speed triple or nothing)
Agitator J-6 rockets cup mixed HU
Feca_Pro HU SNG (play money, vesztes fizet egy piát a másiknak)
Isildur HS Omaha
Uborka Holdem
Chubby mix
Köbi-Zehy kicsapós
Dodi póker (csak absztinensek játszhatnak)

Természetesen extrém igények megvalósítására is van lehetőség, úgymint normális játék.
Igény esetén verseny is lesz: Jamie Gold Classic!

és ITT A LÉNYEG (MEGINT):
+Fontos bejelentés: ezennel kihívom Bala-t, Romsy-t 28-án a Retroadban HU-ra, feltételek: play money HU, lásd feljebb. Ha nem jöttök el, akkor magamat fogom tekinteni a legnagyobb HU játékosnak.

Agitator
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. dec. 28. 8:57

Én jövök az biztos. Aki J6-al potot visz ellenem, az vendégem egy sörre :D

Élő ügyfélszolgálat