alighanem viszem anyamat is...
itthon vagyok, pokerezem, ideosont mogem, kerdezi mi ez, mondtam, netes poker. hat azt hogy? mondtam neki, hogy mukodik. megprobalhatom fiam? miert ne.
b+ 1 orat benazott play money-n, azalatt 2000 zsetonbol csinalt ~46k-t, mindezt teljesen korrekt jatekkal. wtf.
a legkozelebbi KKK cashgamere szeretnem ot delegalni magam helyett, rendben, skacok?
itthon vagyok, pokerezem, ideosont mogem, kerdezi mi ez, mondtam, netes poker. hat azt hogy? mondtam neki, hogy mukodik. megprobalhatom fiam? miert ne.
b+ 1 orat benazott play money-n, azalatt 2000 zsetonbol csinalt ~46k-t, mindezt teljesen korrekt jatekkal. wtf.
a legkozelebbi KKK cashgamere szeretnem ot delegalni magam helyett, rendben, skacok?
Kezdési időpont a szokásos?
Mondhatjuk, 6.
Köbi, csak akkor jöhet, ha te is, halat nem lehet cápára cserélni...
A CG szenzor jelez: valahogy akadémiás megmozdulások előtt mindig rohadt nagy downt kapok a nyakamba. A mostani 30BI is jó alap a Petiéknél alapozni, aztán arra építve vélhetően a kicsapós, illetve hasonló sémájú asztalokat támadnám. Azt est jeligéje a vállalhatóság lesz :)
Én is gondolkodom rajta hogy először életemben erőt és bátorságot veszek magamon hogy lepofátlankodjak ,de leginkább csak akkor megyek ha Feca is ott lesz!!
branerMajszter: beszéltem FECÁVAL, tuti jön!
Már csak 8 órát kell aludni, és aztán mehetünk játszani, na megyek is be a melóhelyre...
Még valami, csak jelzem, hogy Bala meg Romsy nem mer eljönni...
Ez lesz:
DUATLON: POKI+CSOCSÓ Hiperturbo Stand and Go
Különféle pókerjátékok, neves emberekről elnevezett asztalokon:
Vincesz SNG (Hiper Turbo-Speed triple or nothing)
Agitator J-6 rockets cup mixed HU
Feca_Pro HU SNG (play money, vesztes fizet egy piát a másiknak)
Isildur HS Omaha
Uborka Holdem
Chubby mix
Köbi-Zehy kicsapós
Dodi póker (csak absztinensek játszhatnak)
Természetesen extrém igények megvalósítására is van lehetőség, úgymint normális játék.
Igény esetén verseny is lesz: Jamie Gold Classic!
és ITT A LÉNYEG (MEGINT):
+Fontos bejelentés: ezennel kihívom Bala-t, Romsy-t 28-án a Retroadban HU-ra, feltételek: play money HU, lásd feljebb. Ha nem jöttök el, akkor magamat fogom tekinteni a legnagyobb HU játékosnak.
Én jövök az biztos. Aki J6-al potot visz ellenem, az vendégem egy sörre :D