9-ére hozok 2 srácot, + steve10 sem szokta ezeket kihagyni...
Azt a 2-őt akik stexbe is voltak?
Azt a 2-őt akik stexbe is voltak?
olyan 15-15fő úgylátszik biztos meglesz, de szvsz a 20 is összejönni látszik, úgyhogy sztem le lehet foglalni a zappát.
olyan 15-15fő úgylátszik biztos meglesz, de szvsz a 20 is összejönni látszik, úgyhogy sztem le lehet foglalni a zappát.
Igazából nem vagyok teljesen képbe a helyzetet illetően, de ha Zappába több embert akartok, akkor azt 9.-én lenne sztem célszerűbb rendezni, mert ha 9.-én van Stexben, gondolom kevesebben lesznek 16.-án Zappában.
nos a jelenlegi állás szerint 12-en tutira meglennénk kedden (13-uborka-hummer+chubby 2 embert hoz de abból 1 már rajta vana listán) + 3an valszeg jönnének + valszeg én is hoznék 1 embert pluszba + gondolom 1-2 "admin" is elnézne legalább a shopos cuccainkkal.
szóval valamit jó lenne összehozni.
mi legyen?
nos a jelenlegi állás szerint 12-en tutira meglennénk kedden (13-uborka-hummer+chubby 2 embert hoz de abból 1 már rajta vana listán) + 3an valszeg jönnének + valszeg én is hoznék 1 embert pluszba + gondolom 1-2 "admin" is elnézne legalább a shopos cuccainkkal.
szóval valamit jó lenne összehozni.
mi legyen?
Rátok bízom a dolgot.
Mivel 9-re jelentkeztünk többen, ezért menjünk a Zappába, utána a 16-t nézzük meg, de alapvetően a Stexbe szervezzük. A Zappába mehetünk 16-án is, de egyetértek Polaval, ha nem vagyunk elegen, akkor igencsak kellemetlen lehet.
9-re tervezett menetrend:
S&G-k
CG High Stakes 10/20, akár lehet kevert Holdem/Omaha, az asztalnál ülők döntenek
25/25 Omaha
25/50 kevert játék a nagyoknak :)
közben: evés+ivás
Jó lesz így?