Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

chubbyhun
Válasz Blatand kommentjére
2008. dec. 5. 7:33

9-ére hozok 2 srácot, + steve10 sem szokta ezeket kihagyni...

Blatand
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. dec. 5. 8:07

Azt a 2-őt akik stexbe is voltak?

chubbyhun
Válasz Blatand kommentjére
2008. dec. 5. 8:13

Azt a 2-őt akik stexbe is voltak?

nem teljesen - Nova volt az egyik (ő jelentkezett is a szavazáson), aki a stexben volt, ő volt a Zappában is múltkor.

Az egyik srác igen a stexes, emlékszünk rá jól, a másik pedig egy jó srác, ismeri Zehy, Steve is, Köbi a becsületes neve :)

titcar
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. dec. 5. 8:25

olyan 15-15fő úgylátszik biztos meglesz, de szvsz a 20 is összejönni látszik, úgyhogy sztem le lehet foglalni a zappát.

Polacheck
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 5. 9:35

olyan 15-15fő úgylátszik biztos meglesz, de szvsz a 20 is összejönni látszik, úgyhogy sztem le lehet foglalni a zappát.

Mindkét időpontra NE foglaljunk Zappát. Kurvára nem akarom, hogy az legyen belőle, hogy az egyik alkalommal 10 ember lézeng ott. Eddig egyetlen alkalommal voltunk a Zappában, nem kellene ilyesmivel még az elején elrontani.

Tudom, sokan jelentkeztek mindkettőre, de általában az emberek egy része nem szokott eljönni, az ad-hoc beesők meg nem fognak mindkét héten elmenni.

Chubby ma megkérdezi, hogy szabad-e a 16.-a a zappában. HA szabad, lefoglalja és akkor a zappás party 16.-án lesz. 9.-ére pedig foglalhattok a Stexbe.
Ha nem szabad 16.-ára a zappa, akkor marad a 9 és a másik alkalomra foglalhatunk stexet.

kormi88
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 5. 10:05

Igazából nem vagyok teljesen képbe a helyzetet illetően, de ha Zappába több embert akartok, akkor azt 9.-én lenne sztem célszerűbb rendezni, mert ha 9.-én van Stexben, gondolom kevesebben lesznek 16.-án Zappában.

titcar
Válasz kormi88 kommentjére
2008. dec. 6. 12:19

nos a jelenlegi állás szerint 12-en tutira meglennénk kedden (13-uborka-hummer+chubby 2 embert hoz de abból 1 már rajta vana listán) + 3an valszeg jönnének + valszeg én is hoznék 1 embert pluszba + gondolom 1-2 "admin" is elnézne legalább a shopos cuccainkkal.
szóval valamit jó lenne összehozni.
mi legyen?

Polacheck
2008. dec. 6. 12:24

nos a jelenlegi állás szerint 12-en tutira meglennénk kedden (13-uborka-hummer+chubby 2 embert hoz de abból 1 már rajta vana listán) + 3an valszeg jönnének + valszeg én is hoznék 1 embert pluszba + gondolom 1-2 "admin" is elnézne legalább a shopos cuccainkkal.
szóval valamit jó lenne összehozni.
mi legyen?

Rátok bízom a dolgot.

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 6. 12:34

Rátok bízom a dolgot.

igazából nem tőled kérdeztem, minthogy úgysem leszel ott...

chubbyhun
2008. dec. 6. 13:06

Mivel 9-re jelentkeztünk többen, ezért menjünk a Zappába, utána a 16-t nézzük meg, de alapvetően a Stexbe szervezzük. A Zappába mehetünk 16-án is, de egyetértek Polaval, ha nem vagyunk elegen, akkor igencsak kellemetlen lehet.

9-re tervezett menetrend:

S&G-k
CG High Stakes 10/20, akár lehet kevert Holdem/Omaha, az asztalnál ülők döntenek
25/25 Omaha
25/50 kevert játék a nagyoknak :)

közben: evés+ivás

Jó lesz így?

Élő ügyfélszolgálat