chubbyhun
Válasz csebal kommentjére
2008. dec. 8. 9:29
Viccelsz? Cápabőrből lehet a legjobb cuccokat készíteni. :P
Kire gondolsz? Cááááápa? :)
titcar
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. dec. 8. 15:11
lehet kicsit késő, de ma esetleg egy before party? ha egy asztalnyi ember összejönne mondjuk stexbe, lehetne tolni egy kis highstakes (10/20) gamát :D
Zappa le van vajazva akkor holnapra?
chubbyhun
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 8. 15:14
Zappa le van vajazva akkor holnapra?
le :)
Pola, te tényleg jössz? Hurrá, már kezdtem izgulni, hogy nem jön a sok hal, Spiri, Zoleee, Kanrich, Pola... Már azt hittem, hogy nem lesz értelme lemenni.
Bojanikáról tud valaki valamit? Szerzetes lett a BPO után, és már nem jön ilyen úri társaságba?
Polacheck
2008. dec. 8. 15:17
le :)
Pola, te tényleg jössz? Hurrá, már kezdtem izgulni, hogy nem jön a sok hal, Spiri, Zoleee, Kanrich, Pola... Már azt hittem, hogy nem lesz értelme lemenni.
Bojanikáról tud valaki valamit? Szerzetes lett a BPO után, és már nem jön ilyen úri társaságba?
Elképzelhető. Eddig úgy volt, hogy holnap indulunk valami böllérkedéssel egybekötött teambuildingre, de most azt suttogják, hogy mégsem, hanem csak szerdán. Estig kiderül.
steve10
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 9. 9:36
Steve10 fish is jelentkezik a ma esti partira. De csak azért, hogy ismét bebizonyítsam Uborka igazságát. :-)
Polacheck
Válasz steve10 kommentjére
2008. dec. 9. 9:39
Steve10 fish is jelentkezik a ma esti partira. De csak azért, hogy ismét bebizonyítsam Uborka igazságát. :-)
MEgint lesz A3o limpollé? :)
bojanika
2008. dec. 9. 9:44
Tudok.
Lenézek egy kicsit teázni, meg viszek zsetonszettet Agitatornak és sapit Eduard-nak. Nem tartom kizártnak, hogy játszom is egy kicsit. ;)
chubbyhun
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 9. 11:40
MEgint lesz A3o limpollé? :)
Na ez egy nagy leak. Nem A3o, hanem A3s, mecsoda különbség :)