Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

steve10
Válasz Agitator kommentjére
2009. febr. 11. 10:51

Figyeld a fórumot :)
Havonta egyszer van amúgy.

Agi! Elég, ha a következőre viszem a paklid?

Agitator
Válasz steve10 kommentjére
2009. febr. 11. 11:36

Persze simán. Van másik pakli a háztartásban szerencsére, úgyhogy nagy gond nincs. Viszont megint egyel több dealer buttonom van a kelleténél, úgyhogy vki jószándékkal megint csomagolt egyet a zsetonoskofferomba... :D

steve10
2009. febr. 11. 11:38

Már ezért megérte lejönni. :-)

Polacheck
2009. febr. 11. 11:41

Persze simán. Van másik pakli a háztartásban szerencsére, úgyhogy nagy gond nincs. Viszont megint egyel több dealer buttonom van a kelleténél, úgyhogy vki jószándékkal megint csomagolt egyet a zsetonoskofferomba... :D

Lassan tönkremegy miattad a Zappa. Mondom én, aki majdnem leléptem fizetés nélkül. :D

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2009. febr. 11. 11:44

Lassan tönkremegy miattad a Zappa. Mondom én, aki majdnem leléptem fizetés nélkül. :D

Sztem a zsetonokat is így szedte össze. Apránként :)

Agitator
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 11. 12:41

Tudod mennyit kellett járnom a Bpesti klubokat mire lett egy egyforma készletem??? :D
Egyébként az jutott eszembe, hogy anno a szépemlékű Best poker-ben játszottam egy fickóval egy asztalnál, aki mondta, hogy ő minden versenyen ahol játszik, lop egy zsetont, és hogy már van vagy 20féle neki otthon...

A buttont nem én csomagoltam a kofferbe az biztos.

V.Peti
2009. febr. 22. 15:30

foglaltunk márciusra már?

bojanika
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 22. 23:38

Úgy látom, hogy azok, akik írni szoktak ide, azok most nem érnek rá fórumozni - hiszen most 7vége van, ők meg csak a munkahelyükön jutnak olyan nyugalomhoz, hogy írhassanak. :)

Ráadásként (aka Addonka) a helyzet nem fog javulni a közeljövőben. ;)
Persze szurkolunk.

chubbyhun
Válasz bojanika kommentjére
2009. febr. 23. 1:25

Úgy látom, hogy azok, akik írni szoktak ide, azok most nem érnek rá fórumozni - hiszen most 7vége van, ők meg csak a munkahelyükön jutnak olyan nyugalomhoz, hogy írhassanak. :)

Ráadásként (aka Addonka) a helyzet nem fog javulni a közeljövőben. ;)
Persze szurkolunk.

Így van, annyit tudok segíteni, hogy lefoglalom a helyet, de most részt venni inkább majd (a jövőben) Addonka pelenkázásában szeretnék...

Polacheck
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 23. 7:40

márc 12 csütörtök lesz a céldátum. Lefoglalom majd én, chubbyt hagyjuk babázni.

Élő ügyfélszolgálat