Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

Polacheck
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 2. 16:30

na csábítsatok gaz szirének! még lehet róla szó, de kb. 11ig.

Én sem maradok tovább, ennyire is megéri lejönni.

vinczesz
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 2. 16:37

Én sem maradok tovább, ennyire is megéri lejönni.

5.Peti tudja, hogy éjfél után lehet igazán kaszálni.:)

titcar
Válasz vinczesz kommentjére
2009. márc. 2. 17:20

csak úgy zárójelben az, hoyg hétfőn megyünk, elvetve?

Runyon99
Válasz titcar kommentjére
2009. márc. 2. 18:51

Jönnék. :)

Polacheck
Válasz titcar kommentjére
2009. márc. 2. 18:57

csak úgy zárójelben az, hoyg hétfőn megyünk, elvetve?

A mostani alkalomra biztosan. Én áprilisban sem preferálnám, de erről beszéljünk majd a helyszínen.

Ronin
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 3. 21:11

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon. Igazából azt szeretném megkérdezni, hogy Budapesten hétköznap hol lehet kisebb (10/20;25/50) téten cash game-elni?
Látom ti rendszeresen összejöttök, de így nagyon újoncként én nem szeretnék bepofátlankodni, de hátha tudtok nekem ajánlani más alternatívát.

Előre is köszi,
Ronin

Agitator
Válasz Ronin kommentjére
2009. márc. 3. 22:21

Szerintem szívesen fog fogadni mindenki az akadémiás cg-n, szóval gyere bátran :)

spiderbond
Válasz Ronin kommentjére
2009. márc. 4. 8:43

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon. Igazából azt szeretném megkérdezni, hogy Budapesten hétköznap hol lehet kisebb (10/20;25/50) téten cash game-elni?
Látom ti rendszeresen összejöttök, de így nagyon újoncként én nem szeretnék bepofátlankodni, de hátha tudtok nekem ajánlani más alternatívát.

Előre is köszi,
Ronin

Én is egy ideje szemezek az akadémiás CG-vel de nem tudom hogy venné ki magát hogy vadidegenként becsöppenek egy csapatba ahol mindenki ismer mindenkit. Eddig nem volt bátorságom.
Mindemellett a játékom is elég fishy valamint a korom is meghaladja sztem az átlagot (38 év).
Mindezeket összeadva eccerűen eddig nem volt bátorságom csatlakozni, pedig jó társaságban nem bánnám ha elégetek 10-20eFt-ot egy estén.
Szóval még gyűjtöm a bátorságot :)

lakótárs
Válasz spiderbond kommentjére
2009. márc. 4. 8:52

Elvileg mi is megyünk pindrokkal

Polacheck
Válasz spiderbond kommentjére
2009. márc. 4. 8:53

Mindig van néhány új ember, szerintem nem fog senki megharapni benneteket (bár Chubbyt néha pórázra kell kötni), gyertek nyugodtan.

Élő ügyfélszolgálat