tegnap 3 féle partit sikerült játszanom: :D
a, flopon, de max turnon drawing dead voltam
b, kinek van erősebb semmije c. játék (72s rulz :D)
c, épp volt lapom azt akkor túlhúzta valaki (leginkább 5.Péter :D)
+ volt egy AA-m, azzal legalább dupláztam
és új elem a fegyvertáramban: pf réjz-kól oop :D
tiszta szerencsejáték ez az egész móka... :eek:
Potot nyertél Vinczesz? :D
tegnap 3 féle partit sikerült játszanom: :D
a, flopon, de max turnon drawing dead voltam
b, kinek van erősebb semmije c. játék (72s rulz :D)
c, épp volt lapom azt akkor túlhúzta valaki (leginkább 5.Péter :D)
+ volt egy AA-m, azzal legalább dupláztam
és új elem a fegyvertáramban: pf réjz-kól oop :D
tiszta szerencsejáték ez az egész móka... :eek:
olvasgatva a remtorteneteket, mar nem is banom annyira hogy tegnap este ugyeletben voltam, es nem tudtam atuszni Zappaba :)
a cardprotector-spellbreaker-talizman nagyivu gondolat, akar Pola mester poloi, erdemes lenne megvalositani. Pola, ezuton jeleznem hogy levedettem a lenti kifejezeseket =)
ismertebb vilagszerencsesei (steve10...ooo, mas most nem jut eszembe :)) ellen szerencsehozo kiegeszitok, ugymint:
FishFlop(tm) fulbevalok
TurnTrap(tm) talizmanok
RagRiver(tm) raolvasasok
NoSet(tm) kabalak
HOLD!(tm) fejpant
BIDÉ(tm) hordozhato stresszlevezeto device
gombfocijatekosbol atoperalt, az enemy kepevel diszitett korongok
tilt es labgomba elleni medallionok
"Gyujtsd ossze mind", lutraalbum, szombatonkent hasznalttalizmancsere a Pecsaban, PROFIT!!!
leultem
VPetinek megszavazom a HOLD fejpántot! :D
Blatand volt, de annyira még sose láttam izgulni. Szerintem némán imádkozott is.:D\
Ja, és a tegnapiak után szerintem egy újabb lelkes olvasója lesz az omahás topikoknak.:)
hahaha :)
Csak annyi történt, hogy nem tudtam azt hogy Steve ellen nem erdemes betolni a tuti lapot, mert ugyis lejavul
Ja, az is megvolt. Életem első omaha potját is megnyertem, de nem én leszek a lelkes omaha hívő, hanem Littlemage.:)
hi-hi :)
Érdekes volt ez az este :) indítottam az első partymnál rögtön egy set vs. oversettel, fincsi volt a szopó oldalon, s ráadásul én voltam a Dealer. :D :D
aztán a -1 Bi-t visszahoztam olyan +2-be kb, több kisebb-nagyobb partyt nyerve, hol mutatassal, hol anélkül. Mindezek közben tudtam dobatni Zehyvel is, láttam Pola-t kissé tilten :D. 1-2 partyt V.Peti játszott le, sikeresen a stackemből míg én beszélgettem, egyszer egy nagyon jó Omaha lappal, máskor viszont egy trash squeezzel, no ott egy picit paraztam azert :D :D 3 BI deepen :).
Aztán ismét szemtanuja, s szenvedője voltam egy beteg omaha partynak.
:Ac::4c: A X volt a kezemben, előről emelek, egy call, majd egy 3bet, azt is callozzak, hát mondom nincs mit tenni reraise all-in kb. 4 BI deepen. mindenki call (egy SS, plusz 2 olyan ellenfél, akinek hasonlo stackje volt, mint nekem, vagy több) egyiknek A A :Kc::Jc:, másik QQXX. Board Qxx, itt már nut FD-m volt. Nyilvan az SS-nek lejött a sora, a QQ-nak az 1 outja(egy masik jatekos Q-t dobott), az FD-m sehol, így a 2 AA-s csavo meg fizetett, mint a katonatiszt...
Aztan nemsokara AZ FD+GSD-m csak fulla fejlődött, de az ellenfélnél nagyobb volt :(. Persze ezek mar ilyen hajnali 1-2 között voltak, így nem is rebuyoltam, hamar a +2BI-ből -4-et csinaltam.
de a hangulat nagyon jó volt, vinczesznek köszönöm a fuvart meg a szállást, s talán visszahozom a neten ezt az NL10-es 4 BI veszteseget is ;)
Ha úgy alakul, megyek maskor is. sajnos beszélgetni viszont nem mindenkivel sikerült annyit, amennyit szerettem volna, de majd legközelebb ):
Mindezek közben tudtam dobatni Zehyvel is...