Feszesen toltad Zehy? :D
Feszesen toltad Zehy? :D
Ültél volna át hozzánk, ott volt simán limpelt parti :)
Q-3s-el el is raboltam a potot arcátlan módon.
Ezt úgy mondod, mintha... pedig nem is. Amúgy nem volt nehéz elengedni a 72o-mat :D
a 94-es squeezed utan mar megvolt az imaged :D
:D amugy ott betoltam volna, asszem J9-em volt T97 flopon, lehet némi FD-vel is.
ez most tényleg a legjobb cg volt már jóideje. emlékszem még a legelsőn a csupa reggel feszültünk FR asztalon és dobáltunk, még körfold is volt...értitek FR-en, janikával az asztalon körfold...mára már kissé hígult a játék :)
aminek nem örülök, hogy két rossz partym volt. az elsőt nem is értem, fishmove w2p ellen, nem is nagyon akarom továbbragozni. másik ami teljes beülős blöff riper ellen ráblöfföltem a neki scary card ászra és lejött sorra. szerencsére eldobta, de ászt dobott.
végül +12e Ft-ban zártam kajával mindennel, ami kb. mindegy is, ugyanolyan boldog lettem volna, ha ennyit bukom, mert a társaság No1. gg srácok. i love akadémia.
Jövő csütörtök (04.09.) 17:30-tól Zappa. Senki ne felejtse el.
megyek!
akarjatok, hogy fotozzak onfeledt arcokat akademias galeria celokra, vagy inkabb zavarja az a nepet?
megyek!
akarjatok, hogy fotozzak onfeledt arcokat akademias galeria celokra, vagy inkabb zavarja az a nepet?
megyek!