Tegnap élö poker :" 79-ben születtem ezért adtam 79-el,gondoltam bejön"
Tegnap élő CG: hand után megkérdezték az egyik srácot
- Te mit csinálsz??
- Jegyzetelek..
- Minek? Talán könyvet írsz? :)
- Ja.
- Mint Gus Hansen?
- Igen.
- És mi lesz a címe, Universum 50-50??
:D
Mindenki szakadt a röhögéstől!
Ezen sírok :D
ez jó :D MÓNI :DD
nálunk haveri társaságban meg "linóleum"
ismertek az elhangzott straightflush helyett sztárflöss :D
meg a bluffcall fogalma :D
valamint felénk a brazilok a call és a megadom helyett a "tartom"- ot használják, először furcsa folt de meg lehet szokni, meg azt is h a brazilok pl a magyar kártya színeivel helyettesítik a francia kártya színeit mint pl a treff helyett ződ, a pikk helyett tök, a kőr a piros, a káró pedig a makk :D és a királyt is csikónak mondják :D
valamint felénk a brazilok a call és a megadom helyett a "tartom"- ot használják, először furcsa folt de meg lehet szokni, meg azt is h a brazilok pl a magyar kártya színeivel helyettesítik a francia kártya színeit mint pl a treff helyett ződ, a pikk helyett tök, a kőr a piros, a káró pedig a makk :D és a királyt is csikónak mondják :D
Miután kitárgyalta 2 f@szi az asztalnál, hogy ők megvernék lábteniszben a Messi-Maradona-meg még vki 3ast(komolyan gondolták), és egy csendesebb középkorú úr kiröhögte őket, vitába szálltak saját igazukért. A vita odáig fajult, hogy a jó fej urat lebolondozták(mert nem hitte el, hogy bármilyen labdajátékban megtudnák verni ezt a 3ast..), a csendes úr eképpen zárta le a vitát: "figyelj oda miket beszélsz, mert kirúgom alólad a széket!". Egy pillanatra még bennem is meghűlt a vér.
Mindenesetre én a csendes úrnak adok igazat.... :)
Én azt nem felejtem sosem, kb 5-6 éve amikor barátaimmal összeültünk pókerezni, és barátom nevelőfaterja túl volt már 1 Napóleon konyakon és x db sörön, és hát persze tőle mindenki félt az asztalnál, mert hát még is csak nagy darab, mint állat. :)) Szóval ő keményen bepusholt, ami tőle így hangzott: O'Neal!!!! :)):)):)):)):)):))
akkor bubi = alsó, dáma = felső? :D
-Legközelebb lejátszuk preflopp előtt?
-Tessék?
Erre az osztó: -Akkor az már pra....:D
Benő mai beszólása : "te hol a retekbe játszol ma?:D" :D