dr.drogba
Válasz jabyga kommentjére
2013. márc. 17. 9:00

Tegnap élö poker :" 79-ben születtem ezért adtam 79-el,gondoltam bejön"

Seb3s
Válasz jabyga kommentjére
2013. márc. 17. 15:07

Tegnap élő CG: hand után megkérdezték az egyik srácot

- Te mit csinálsz??
- Jegyzetelek..
- Minek? Talán könyvet írsz? :)
- Ja.
- Mint Gus Hansen?
- Igen.
- És mi lesz a címe, Universum 50-50??

:D

Mindenki szakadt a röhögéstől!

SenkiAlfonz6
Válasz Seb3s kommentjére
2013. márc. 17. 15:24

Ezen sírok :D

mkbla
Válasz SenkiAlfonz6 kommentjére
2013. márc. 26. 15:23

ez jó :D MÓNI :DD
nálunk haveri társaságban meg "linóleum"

ismertek az elhangzott straightflush helyett sztárflöss :D
meg a bluffcall fogalma :D

valamint felénk a brazilok a call és a megadom helyett a "tartom"- ot használják, először furcsa folt de meg lehet szokni, meg azt is h a brazilok pl a magyar kártya színeivel helyettesítik a francia kártya színeit mint pl a treff helyett ződ, a pikk helyett tök, a kőr a piros, a káró pedig a makk :D és a királyt is csikónak mondják :D

pszibu
Válasz mkbla kommentjére
2013. márc. 26. 15:33

valamint felénk a brazilok a call és a megadom helyett a "tartom"- ot használják, először furcsa folt de meg lehet szokni, meg azt is h a brazilok pl a magyar kártya színeivel helyettesítik a francia kártya színeit mint pl a treff helyett ződ, a pikk helyett tök, a kőr a piros, a káró pedig a makk :D és a királyt is csikónak mondják :D

akkor bubi = alsó, dáma = felső? :D

Krono
Válasz pszibu kommentjére
2013. márc. 26. 15:45

Miután kitárgyalta 2 f@szi az asztalnál, hogy ők megvernék lábteniszben a Messi-Maradona-meg még vki 3ast(komolyan gondolták), és egy csendesebb középkorú úr kiröhögte őket, vitába szálltak saját igazukért. A vita odáig fajult, hogy a jó fej urat lebolondozták(mert nem hitte el, hogy bármilyen labdajátékban megtudnák verni ezt a 3ast..), a csendes úr eképpen zárta le a vitát: "figyelj oda miket beszélsz, mert kirúgom alólad a széket!". Egy pillanatra még bennem is meghűlt a vér.

Mindenesetre én a csendes úrnak adok igazat.... :)

soux
Válasz Krono kommentjére
2013. márc. 26. 16:18

Én azt nem felejtem sosem, kb 5-6 éve amikor barátaimmal összeültünk pókerezni, és barátom nevelőfaterja túl volt már 1 Napóleon konyakon és x db sörön, és hát persze tőle mindenki félt az asztalnál, mert hát még is csak nagy darab, mint állat. :)) Szóval ő keményen bepusholt, ami tőle így hangzott: O'Neal!!!! :)):)):)):)):)):))

mkbla
Válasz pszibu kommentjére
2013. márc. 26. 22:05

akkor bubi = alsó, dáma = felső? :D

Nem, igazából azokat nem helyettesítették :D
Meg persze a minden esetben nekik a lyuksor már sorhúzó és végig adnak minden a riverig :D
meg arra kérdésre " Hogy dehát miért adtad meg a flop-on a hívásomat?" azt a választ adja, hogy "láttam benne fantáziát!" mondjuk KT-vel egy 2-7-9 flopn, és a turnre beindul a lyuk egy 8 v Q -val és lejavul a river akár backdoor sor v flush-el.

Meg persze az ő K5- offja sokkal jobb mint az én QQ-m preflop (is meg a flopon is mégha nem jön K is) merthogy nála van a király :D és ezért jó ha megadja nekem a flop előtt az all-int :D

nomeg, volt egy másik sztori pár évvel ezelőtt egy több napos versenyen mikor a 100 indulóból már a 30 körül járhattunk, eléggé feszes voltam még anno a kezdő időszakomban shortstackként AQ offal második beszélőként 10-es asztalon bepusholtam mindent, erre a nagyvak, aki épp akkor ült oda az asztalhoz, mérgelődik szitkozódik, hogy persze ezt csinálták a másik asztalnál is mindig ráemeltek a nagyvakomra a faxom is televan már az egésszel , átültetnek ide erre meg itt is csak ráemelnek a nagyvakomra mindig csak lopnak már elegem van megadom vakon. És megadta úgy h a lapját se nézte meg. borított egy K8 offot, floppon vírított a Q de a river K természetesen hazaküldött. Én meg akkor köpni nyelni nem tudtam a produkciótól ABC pokert játszó kezdőjátékosként :D

12mike34
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. márc. 26. 22:13

-Legközelebb lejátszuk preflopp előtt?
-Tessék?

Erre az osztó: -Akkor az már pra....:D

JociBalboa
Válasz 12mike34 kommentjére
2013. márc. 27. 1:16

Benő mai beszólása : "te hol a retekbe játszol ma?:D" :D

Élő ügyfélszolgálat