iKeksz
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. júl. 5. 0:29

Élő cg: 21k-s pot preflop allin. Ellen:- Nahh, miazz? Ászpár? Én: aha Ellen:- Jah jó, azt úgy is összecsukom.

Mutatás nála 59o

(Jelentem összecsukta)

S0nnyB1ack
Válasz soux kommentjére
2013. okt. 6. 18:52

Én azt nem felejtem sosem, kb 5-6 éve amikor barátaimmal összeültünk pókerezni, és barátom nevelőfaterja túl volt már 1 Napóleon konyakon és x db sörön, és hát persze tőle mindenki félt az asztalnál, mert hát még is csak nagy darab, mint állat. :)) Szóval ő keményen bepusholt, ami tőle így hangzott: O'Neal!!!! :)):)):)):)):)):))

soux
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 6. 18:58

Óriási vagy!!! :D :D

jak1
2013. okt. 22. 11:03

Tegnap cotton-ban folyamatosan nagyon hangosan "szórakoztatja" az egész termet egy helyi "reg.", majd felüvölt:

"játszatok már boldogabban, *******!"

majd,

"jött a dáma, mert kértem!"

Thorles
2013. nov. 20. 17:23

Élő versenyen srác emelt mindenki dobott egészen a tőle jobbra ülő játékosig. A srác allin ment, eredeti emelő snapcall. Eredeti emelő mutat AA-t másik mutat 23s-t. Én majdnem elkezdtem röhögni. Mondták a maniacnek:
"Nyugi van sor, flushesélyed, kétpár is gyakrabban lesz ne sz.rjál" :D

Gaabeesz
Válasz Thorles kommentjére
2013. nov. 20. 17:35

Élő versenyen srác emelt mindenki dobott egészen a tőle jobbra ülő játékosig. A srác allin ment, eredeti emelő snapcall. Eredeti emelő mutat AA-t másik mutat 23s-t. Én majdnem elkezdtem röhögni. Mondták a maniacnek:
"Nyugi van sor, flushesélyed, kétpár is gyakrabban lesz ne sz.rjál" :D

és behúzta legalább?:)

naggeri
2013. nov. 20. 17:36

pár hete elmentem én is élőzni egyet. következő vakert hallgattam, majd sírva röhögtem végig.
idősebb random fószer 80k stackből emelt 1200ig (50/100 on) majd feszes szintén idősebb helyi reg mondja:
- Rádemelek most már, (raise 6k) mert eddig állandóan emelgettél! (obv. monster)
Erre eredeti emelő:
-Ééééén?? Hát én ??? Hát én nem is emelgettem eddig !!!! Megadom ! (bosszú, egó megadás)
Flop
K79
bekerül 60-60k és eredeti emelő J8o-val megkapja a mágikus rivert (T) a luxorkájához és kihúzza a kasszát.

Ezekután, eredeti emelő.
- Nem megmondtam, hogy nem emelgettem eddig?? Azért is megadtam !!

:)
I love live poker

Thorles
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. nov. 20. 17:49

és behúzta legalább?:)

Kitartottak az ászok, de ez nem nagyon törte le a 23s-s srácot :D

S0nnyB1ack
2013. dec. 14. 15:11

Egy ideje nézegetem a sport1-en a Party Poker Big Game-t. Gyakorlatilag minden egyes adásnak be kellene kerülnie ebbe a topicba.

A parti:
25/50£ cash game 7players

pot 75 £ + 500 £ added

BTN Torelli :Kc::9s: (20k £)
SB Feldman :Ah::9d: (20k £)

4fold, Torelli raises ~900 £, Feldman raises ~2100 £, BB fold, Torelli raises ~5700 £, Feldman calls

Flop: :9h::3d::Ks: (pot: ~12k £)
Feldman checks, Torelli bets 5.5 £

Korda (szakkomentátor!!!) : "Jajjjj, ez nem túl jó hívás mert ez az :Ah::9d:-nek megadható!!!" :D

Kizárólag ehhez hasonló nagy dumák mennek szinte végig, előbb pl. egyik playa bluffraisel turnon Thigh-al húzó nélkül, amire másik all-in teszi. Bluffer nem akar snapfoldolni, fél percig még szerepel, eközben Gyuri bá eksztázisban elemez: "Dobd el!!! Dobd el, drága barátom!!! Egy jó játékosnak ezt el kell tudni dobni!!!" (Thigh-t kb 20k £-ért)

Vagy pl.: "Az ász mindig riadalmat kelt!" :)

Gondolom nagy újdonságot senkinek nem mondtam, de óriási hogy mekkora baromságokat mondanak szinte szünet nélkül.

lawabidingcitizen
2014. febr. 18. 22:08

Élő kistétes versenyen brazil kolléga miután esett a lyuksora: meghozta a folyó :)

kimentem cigizni egy sráccal sírva röhögtünk a barmon.

Élő ügyfélszolgálat