Időszakos címváltozás
A Royale Poker Club a következő hivatalos levelet küldte ki regisztrált játékosainak:
Kedves Játékos!
Értesítjük, hogy átmenetileg a Royale Poker Club rendezvényei a Globe Royal Clubban kerülnek megrendezésre.
Cím: Budapest, III. kerület Csemete u. 5. (A Kolosy tér környékén)
Megértésüket köszönjük.
Üdvözlettel,
Royale Club
-
Hello Zolee!!!
Annyira érdekelne, hogy vannak e a royalba kisebb tétü cash-game asztalok. Mondjuk ilyen 1000-3000...
Köszi előre is
A legkisebb cash game asztal minimum beülöje 20000, bar multkor mar 40000 ft volt, nem tudom hogy kivetel volt vagy megemeltek e.... El tudom kepzelni hogy megemeltek engem is idegesitettek a shortstack jatekosok...:-)
A vakok 200/500. No Limit asztalokrol van szo, mindenkinek ajanlom, hisz itt valojaban kijön a tudasbeli különbseg. Meg en is nyerek, mert joval gyengebb a szinvonal mint online. Viszont egy par capa itt is akad, viszont szerintem több a szorakozni vagyo jatekos....
Ha par ezer forintot akarsz raszanni élő jatekra, van a Royalban egy 0+1000 ftos verseny keddenkent. Rendszerint olyan 100-200 jatekos között van az indulok szama. Szoval nevezesi dij 0 viszont az első negy szinten unl. rebuy plusz addon lehetőseg. Amit persze a legtöbben igenybe is vesznek. Az első hely igy legtöbbször a 100000 ft ot is eléri.
plusz info. jelenleg a III. kerületben folyik a jatek, de epp emailben közöltek, hogy jo esellyel a heten visszaköltözhetnek a XIII. kerületbe... ennek örülnek :-)
Joval közelebb lenne szamomra
Már vissza is költöztek a XIII. kerületbe. Tehát újra megnyílt, minden nap versenyekkel stb...
További infó a Royale-ról
Lementem egy barátommal és regisztráltam a Royalban... illetve leadtuk az adatainkat, de kérdezték van e ismerős aki ott játszik, mert elvileg 2 ajánlás kéne, de mivel én csak online játszottam eddig, így csak az akadémiát tudtam mondani. ha esetleg valaki be mer vállalni és ott játszik, az privátban üzenhetne :D
na felhozom, hátha este többen nézik... szóval az előző kommentem lenne a lényeg...
na felhozom, hátha este többen nézik... szóval az előző kommentem lenne a lényeg...
Nem hiszem, hogy különösebben nehéz lenne bejutni és játszani :)
Hivatkozz nyugodtan a Póker Akadémiára, hogy itt javasolták a helyet. Ennek már elégnek kéne lennie.
ja azt tettem, majd hívnak azt mondták... kérdezték innen kit ismerek... gondoltam belökök pár érdekes nicket :D