Zolee téged pl megemlítettelek, de nem láttam a csillanást a szemekben :)
Ma este 20 órakkor lesz egy 1,5 millio garantált verseny 20k freezout. Rég voltam már élőben játszani. Nekem nagyon lenne kedvem....
bojanika? Bemelegítésnek jó lesz :-)
Fairlane? tibzen? malacka? Demiro?
Spiri, neked meg kötelező eljönni, gyakorolni kell az EPT-re :-)
Esetleg valaki más?
Van late registration? 8-ra nem tudok odaéerni, kicsit késve talán.
Majd felhívlak...
Sajnos vidékről nem tudom megoldani. Majd egyszert talán megpróbálom.
Na megvolt :-)
Még a verseny előtt összefutottam Argentinával. 80-90 játékos indult. Teljesen véletlen pont egymás mellé ültettek. Örültem neki mert már rég nem találkoztunk, illetve ha igen általában nem nagyon volt időnk dumálni, na most volt. nem akarok arogánsnak tünni, de az asztalunk maga az álom. Két standard játékos a többi óriási fish. Eleinte pozicióbol probáltam lopkodni QK-al . nem volt az a raise amire dobtak volna. Szerencsére, nagyon easy volt ellenük játszani. 30ezer kezdő zseton 100/200 kezdő vakszint. 300/600 -as vakszinten járunk nálam 36K. BB-én lenézek QQ. Előttem volt már két limp egy egy ellen akartam játszani ezért raise 2800-ig. Mindkettő call. Flop 383. Bet 8000. Az öreg fószer call. Turn K. Első gondolatom az volt hogy ez nem változtat semnmin. A preflop játéka alapján 66-1010 pár volt a range. Gondoltam itt felfogja adni ha nagyot emelek. ezert a 25k ás potba emeltem 12k-át, erre hosszu gondolkodás után behívja az összes pénzem. Én is gondolkozok, be vonom azt is mit érzek. Logikusan gondolkozva csak a 88 pár lehetséges ami ver. Csak az nem volt logikus, ha engem AK ra rakott, itt miért folytatja. csak azt gondolhatja, hogy AQ vagy AJ-al cbeteltem. és a K láttán elbizonytalanodva toltam be a zsetonokat? hmmm Úgy éreztem jobb vagyok így hát call. mutat 1010 LOL EZ AZ! Mekkora király vagyok, micsoda read!!! River 10. Basszus, ezt nem hiszem el (magamba folytva barom idiota) A fószer meg elkezd ünnepelni, micsoda jól játszott pacsizik összevissza, örül mint a majom. Ahelyett, hogy elnézést kérjen és szégyelje magát a buta játéka miatt.
Közben hallom, hogy már megint allin van. Argentina is benne van Board 91010K a board. Argentina A10 masik srac AK river mi más K Mega LOL!
Mondom neki, hát mi aztán tudunk játszani :-) Így mindketten korán távoztunk és mégis tudtunk tovább beszélgetni :-)
Pfff... Csalnak a termek, mi? :(
Amúgy én erről lemaradtam, sry. De amúgy sem tudtam volna menni, mert spontán kialakult esti sörözés lett a mai sikeres vizsga vége... :)
Zolee már mondtam, ha mindenki úgy gondolkodna mint te... de ez itt full olyannak hangzott, mint egy 2$ - os torna a neten, ott vannak ilyen profik, mint ez a marha.
Országos verseny!
Sziasztok!
Biztos ti is hallotatok az országos versenyről aminek a döntője a Royal-ban lesz!
11 városban rendeznek selejtezőket ami 3 napos!
1 Nap: Minden asztalról 3ember jut tovább!
2 Nap: Meg ismétlik az 1napot!
3 Nap: Ujabb selejtező a tovább jutottak részére!
Valaki indul ezen a selejtezőn?Ha ,igen és sikerült bejutnia az kérem jelezze!
Szivessen találkozom akademias tagokkal!(Nekem sikerült bejutni)
mikee
Én ma kedvet kaptam, úgy hogy lenézek. 20:00 tól 20k freezout verseny 1.5 millio garantált...
Ha valakinek kedve lenne... darklol? :)