+1
Ez érdekel engem is főleg a cash része. Mekkora vakokkal menne a cash?
Jövő héten lesz a dolog :)
..............de nem tom, hol van az Aramis Club.. Merre is? :)
Bocskai utca, Szent István tér sarok...
( Búza. Ha ez mond valamit...))
Közelebb van hozzám, mint Pest, de még ezt is ki kell hagynom. :S Jó szórakozást!
Akkor szedjük össze, eddig jelentkeztek:
andree
castor11
odu (ketten jönnek)
Bajkeverő
csavarhuzo
Chryss85
ervino
Várólistán:
kisrapi
Ez eddig 8,5 :) jelentkező. Ha jól tudom, 8 fős asztalok vannak. Jó lenne kettőn játszani, mert így a versenyből kiesők az összevonás után már kezdhetnék is a CG-t. Én még lehet tudok hívni egy vagy két havert, ha kevesen lennénk...
Ja, a CG teljesen megbeszélés kérdése. Valami olyan tétet jó lenne találni, ami senkinek nem jelent túl nagy befektetést, meg baráti is marad, viszont valóban "tétet" is jelent. Pl. 10-20, 20-40, vagy 25-50?
Akkor szedjük össze, eddig jelentkeztek:
andree
castor11
odu (ketten jönnek)
Bajkeverő
csavarhuzo
Chryss85
ervino
Várólistán:
kisrapi
Ez eddig 8,5 :) jelentkező. Ha jól tudom, 8 fős asztalok vannak. Jó lenne kettőn játszani, mert így a versenyből kiesők az összevonás után már kezdhetnék is a CG-t. Én még lehet tudok hívni egy vagy két havert, ha kevesen lennénk...
Ja, a CG teljesen megbeszélés kérdése. Valami olyan tétet jó lenne találni, ami senkinek nem jelent túl nagy befektetést, meg baráti is marad, viszont valóban "tétet" is jelent. Pl. 10-20, 20-40, vagy 25-50?
Én valszeg csak a CG-re megyek, mert 8ig órám van :(
A 10-20-as vakok nekem megfelelnek. Ekkor NL10-nek megfelelő a tét. Csak forintban az már NL2k :D
+1
Úgy tűnik nekem is jó az időpont, szóval jövök :)
+1
Úgy tűnik nekem is jó az időpont, szóval jövök :)