Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

odu
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. nov. 29. 11:02

+3

Még egy sokpénzes hozná a belépőjét.
Szal: odu+2
Remélem remélhetek..))

ervino
Válasz odu kommentjére
2008. nov. 29. 14:27

Még egy sokpénzes hozná a belépőjét.
Szal: odu+2
Remélem remélhetek..))

Rendben. Nálam is már akad pár jelentkező, akik jönnének, ha hétfőig nem sikerül betölteni akadémiásokkal a 16 helyet (hétfőn megyek asztalokat foglalni).

ervino
Válasz ervino kommentjére
2008. dec. 1. 12:10

Délután megyek asztalt foglalni, jelen állás szerint így néz ki a nevezők listája:
andree
castor11
odu +2
Bajkeverő
csavarhuzo
Lev729
ervino +3

Várólistán:
kisrapi

Csak CG-re (várhatóan 20h-tól)
Chryss85

Úgy néz ki, nem telt be a 16 hely, így legalább elég biztosnak tűnik, h 8-ra meglesz a CG-s asztal. A freezout (18h) a tervek szerint a következőképp nézne ki:
- 20 perces vakok
- 200 BB deepstack
- az első 6 vakszint (azaz 2 óra) után 10 perc szünet

Várom a véleményeket, ellenvetéseket!

Annyi lenne a kérésem, valaki(k) tudna hozni 2 kártyapaklit? Az Aramisban eléggé szétnyűtt, cinkelt kártyák vannak...

Chryss85
2008. dec. 2. 13:09

20:00-kor lesz vége az órámnak, egy kis idő, mire odaérek. Megyek, ahogy tudok. Viszek egy observert is :D

Hol találunk meg titeket az Aramison belül?

Lev729
2008. dec. 2. 14:44

Most derült ki, hogy nem tudok oda érni 18:00-ra. Elvileg 18:30-kor szabadulok a Széchényin, szóval kb. 18:45 körül tudok csak menni. Így lemaradok a SnG-ról, de majd a CG-be beszállok :)

Chryss: Bár nem tudom pontosan, hogy hány asztal van az Aramisban, mert nem ismerem tüzetesen a helyet, de ha ott akarunk játszani, ahol gondolom, akkor belépve a helyre, balra kell elindulnod és ott a biliárd asztalok között vannak a kártyás asztalok.

Chryss85
Válasz Lev729 kommentjére
2008. dec. 2. 14:47

Most derült ki, hogy nem tudok oda érni 18:00-ra. Elvileg 18:30-kor szabadulok a Széchényin, szóval kb. 18:45 körül tudok csak menni. Így lemaradok a SnG-ról, de majd a CG-be beszállok :)

Chryss: Bár nem tudom pontosan, hogy hány asztal van az Aramisban, mert nem ismerem tüzetesen a helyet, de ha ott akarunk játszani, ahol gondolom, akkor belépve a helyre, balra kell elindulnod és ott a biliárd asztalok között vannak a kártyás asztalok.

Okés, köszi!
Jó lesz már találkozni néhány akadémiás arccal :)

Akkor NL2K-t játszunk, vagy NL1K-t? Csak, hogy mennyire legyek nit vagy maniac? :D

DrLaci80
2008. dec. 2. 15:14

póker

Sziasztok!

Én is szegedi vagyok de csak dec. 15-étől jövök haza, jelenleg nem vagyok magyarhonban. :) Több éve pókerezem már, elég megszállottja vagyok a játéknak. Van egy nagy baráti köröm akikkel rendszeresen pókerezünk, gyakran az Aramisban. (többnyire sit n go-t, de alkalmanként cash is előfordul.)
Ha máskor is rendeznétek egy kis mókát szivesen jönnék pár barátommal.

Előre is köszi ha szóltok! Rendszeresen olvasgatom a fórumot.

Üdv!

ervino
Válasz DrLaci80 kommentjére
2008. dec. 2. 15:53

Sziasztok!

Én is szegedi vagyok de csak dec. 15-étől jövök haza, jelenleg nem vagyok magyarhonban. :) Több éve pókerezem már, elég megszállottja vagyok a játéknak. Van egy nagy baráti köröm akikkel rendszeresen pókerezünk, gyakran az Aramisban. (többnyire sit n go-t, de alkalmanként cash is előfordul.)
Ha máskor is rendeznétek egy kis mókát szivesen jönnék pár barátommal.

Előre is köszi ha szóltok! Rendszeresen olvasgatom a fórumot.

Üdv!

Hát ha jól sikerül, lehetne rendszeresíteni. Mondjuk havonta?

ervino
Válasz Lev729 kommentjére
2008. dec. 2. 15:55

Esetleg addig sitout-ra rakunk, hogy ne kelljen aztán másfél órát observer-kedned...

kisrapi
2008. dec. 2. 15:57

Úgy tűnik én nem érek rá, úgyhogy majd a következőn...bocsi srácok:S

Élő ügyfélszolgálat