Jaja, legközelebb majd tovább maradok, meg kezdhetjük korábban is. :)
Nekem nagyon bejött Andree játékstílusa, tetszik ez agresszió, ami az én játékomból hiányzik. :) Tudom kihez kell menni majd, ha egyszer átállok SH-ra :D
1 óra után hagytuk abba a játékot.
Azt hiszem Ervino folytatta a rebuyokat, kb. a sörök mennyiségével párhuzamosan :D
Bár Andree-t nem zavarták a sörök, mert kb. mindenkit lehúzott a végére :)
Legközelebb, majd maradj tovább!
A teljes képhez hozzátartozik, hogy nagyon megörültem annak, hogy végre normális ellenfelek ellen játszom, és tényleg lehet azon gondolkodni, hogy van fe.(Everest, Ongame után igazi felüdülés az ilyesmi :)) A 270 forintos Pilsner, meg túl nagy csábítás ahhoz, hogy ellenálljak neki, ha már kidugtam az orrom otthonról :D
Januári találka
Múltkor mindenki egyetértett abban, hogy jó lenne rendszeresíteni a szegedi CG-t (meg abban is, hogy sng inkább ne legyen :)). Lassan eltelik egy újabb hónap, szóval lassan itt lesz az ideje a januárinak is.
7.-én (szerdán) ki hogy ér rá?
Múltkor mindenki egyetértett abban, hogy jó lenne rendszeresíteni a szegedi CG-t (meg abban is, hogy sng inkább ne legyen :)). Lassan eltelik egy újabb hónap, szóval lassan itt lesz az ideje a januárinak is.
7.-én (szerdán) ki hogy ér rá?
Ha lesz hely, szerintem én is megyek.
Velem is számolhattok.
Megnézem, hogy lesz-e vizsgám 8-án. Ha igen, arrébb teszem :D
Aznap, ha jól emlékszem két vizsgám is lesz, szóval ez tökéletes lazítás lenne utána :)
Jövök.
végül akkor így hatan leszünk szerdán? Valaki még?
ervino: ott ahol múltkor is voltunk vagy most máshvá tervezted?