Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

Lev729
Válasz ervino kommentjére
2009. máj. 13. 15:48

Végül úgy alakul a szombatom, hogy a 8:44-es vonattal megyek fel (találkozom egy barátommal még a találkozó előtt).

Viszont, ha van már valami megbeszélve, akkor leírnátok, hogy mikor ér fel a vonatotok délután? csak mert a nyugatiban csatlakoznék a szegedi különítményhez.

ceewyl
Válasz ceewyl kommentjére
2009. máj. 13. 15:56

Nekem még az sem 100%, hogy tudok menni. :(

Nekem most már tuti, hogy nem megyek.
Nektek jó szórakozást!

V.Peti
Válasz ceewyl kommentjére
2009. máj. 13. 15:57

Nekem most már tuti, hogy nem megyek.
Nektek jó szórakozást!

neeeeeeeeee :(

kisrapi
Válasz V.Peti kommentjére
2009. máj. 15. 8:05

Szegedi különítményből akkor mindenki önállóan megy?

Én továbbra és 3 felé indulnék ha valaki szeretne csatlakozni dobjon egy PM-et.

andree
Válasz kisrapi kommentjére
2009. máj. 15. 14:04

A másnapi vonatos hazaút biztos? Mert akkor megveszem holnap vissza is a jegyet. Csak nehogy busz legyen belőle. És amúgy van már terv éjszakára?

kisrapi
Válasz andree kommentjére
2009. máj. 15. 14:06

A másnapi vonatos hazaút biztos? Mert akkor megveszem holnap vissza is a jegyet. Csak nehogy busz legyen belőle. És amúgy van már terv éjszakára?

Sztem tök felesleges megvenni a jegyet előre....legalábbis én nem szeretem mert már többször sikerült elhagyni, vagy máshogy alakult a program...
Vonat óránként indul Szegedre, úgyhogy nem nagyon lehet rosszkor érkezni.

Éjszakával kapcsolatban sztem hajnal 4 körülig el fogjuk foglalni magunkat valami módon....

andree
2009. máj. 15. 14:11

Sztem tök felesleges megvenni a jegyet előre....legalábbis én nem szeretem mert már többször sikerült elhagyni, vagy máshogy alakult a program...
Vonat óránként indul Szegedre, úgyhogy nem nagyon lehet rosszkor érkezni.

Éjszakával kapcsolatban sztem hajnal 4 körülig el fogjuk foglalni magunkat valami módon....

Ja igaz. Én se vagyok nagy rajongója az előre vásárolt jegyeknek. 4 az meg még kora este. :)

ervino
Válasz andree kommentjére
2009. máj. 15. 15:02

Úgy néz ki, a 2 előtti vonattal megyek fel. Jön még valaki azzal?

kisrapi
Válasz ervino kommentjére
2009. máj. 15. 15:17

Úgy néz ki, a 2 előtti vonattal megyek fel. Jön még valaki azzal?

Lehet akkor elmegyek én is azzal, nincs már meg a telszámod, elküldenéd priviben, és akkor ha felszálltam rádcsörgök és megkereslek...

Lev729
2009. máj. 15. 16:10

Ha jól láttam, ez 16:17-re ér a nyugatiba, szóval akkor én majd ott csatlakozom.

Élő ügyfélszolgálat