Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

arcsen
Válasz Lev729 kommentjére
2009. máj. 28. 0:07

Mostansag nem terveztek jatekot? Kovetkezo het elejen, varhatoan hetfotol csutortokig Szegeden leszek, es szivesen jatszanek egyet... Esetleg a boleron kivul mas lehetoseg letezik? (itt egyzser voltam meg ugy fel eve, de nem igazan nyerte el a tetszesem...)

andree
Válasz arcsen kommentjére
2009. máj. 28. 0:14

Mostansag nem terveztek jatekot? Kovetkezo het elejen, varhatoan hetfotol csutortokig Szegeden leszek, es szivesen jatszanek egyet... Esetleg a boleron kivul mas lehetoseg letezik? (itt egyzser voltam meg ugy fel eve, de nem igazan nyerte el a tetszesem...)

Jövő szerdán esedékes a szkásos CG, szóval pont jó lesz. Nem szoktunk a Boleroba járni csak MTT-zni, ha véletlen van valami csapatverseny. Közös CG az Aramis nevű helyen van.

arcsen
Válasz andree kommentjére
2009. máj. 28. 0:42

Jövő szerdán esedékes a szkásos CG, szóval pont jó lesz. Nem szoktunk a Boleroba járni csak MTT-zni, ha véletlen van valami csapatverseny. Közös CG az Aramis nevű helyen van.

Na, ez jo hir :)
Akkor addig majd egyeztetunk!

ceewyl
2009. máj. 28. 0:45

Arra készülj, hogy nem megy véresen komoly játék. :)

arcsen
Válasz ceewyl kommentjére
2009. máj. 28. 7:55

Arra készülj, hogy nem megy véresen komoly játék. :)

no problem, en ha akarnek se tudnek olyat... :)

ervino
2009. jún. 1. 21:07

Hali!
Lassan itt az ideje a következő szegedi akadémiás cg-nek! Az időpont és a helyszín a szokásos (szerda, 18h, Aramis Club), remélem, minél többen ráértek, oszt gyüttök :)

ceewyl
Válasz ervino kommentjére
2009. jún. 1. 21:09

Nekem 5-től KRESZ tanfolyamom van, igyekezek minél hamarabb odaérni.

andree
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jún. 1. 21:12

Én leszek biztos. Most leszünk sokan elvileg.

castor11
Válasz andree kommentjére
2009. jún. 1. 21:21

Én is leszek.

Lev729
Válasz castor11 kommentjére
2009. jún. 1. 23:05

Nekem sajnos ismét kolis elfoglaltságom lesz este, szóval csak elég későn tudok menni. :(

Élő ügyfélszolgálat