Na, khat koszonom a lehetoseget! Nkeem eleg volt a kb 7 buy-em minusz...
Osszesne ketszter volt lapom, akkor dobtak egbyol, amug yblofoltem, akkor egbyo lcall. Meg naha coin-szeruseg, azokat altalaban buktam, kiveve az egy szitut, amiert utolag is megyzser sry; qq-t makoltam vmi sc-vel, igaz ss-kent...
Egy szo mint szaz kb, eletem legjosszab jatekat nyujtottam, buktam egyadag lovet, de meg igy is jo tszorakoztam, koszi mindenkinek!
Andree kolega pedig valoban igen ugysen szurcvoli a vofkas itakolkat :)
Bizony, jó volt a tegnapi nap.
szerintem is jó volt tegnap nagyon,habár kicsit eltévedtem a sok 3 bet,4 bet squeeze közt,de majd megy ez:)
Nagyon ott volt a tegnap cg!! :) Kár, hogy laphalott voltam, de majd legközelebb mákolok :) Támogatom a nyári gyakoribb összeröffenéseket!
Eddig most voltunk legtöbben + szerintem ilyen jó hangulat még egy korábbi cg-n sem volt.
A játékstílusod elég érdekes volt valóban (preflop márpedig nem dobunk) :) várunk máskor is, fish! :)
Én már 2 pohár bor után éreztem, hogy nem lesz ennek jó vége, így sikerült megálljt parancsolnom magamnak. Az alkohol kitágítja a tudatot és az indulórange-t.
Tényleg jó volt. még még még.
Hi!
Mit szólnátok egy rendhagyó hóközi (ilyet írni ebben a melegben...) cg-hez jövő szerdán?
Hi!
Mit szólnátok egy rendhagyó hóközi (ilyet írni ebben a melegben...) cg-hez jövő szerdán?
+11111111111111
Nem tudok mit csinálni, míg az ongame-el baszognak+rajtam is van a kimozdulhatnék a nyár miatt.
Hagyjad, ma elment hud nélküli játékkal 3 bi, amiből 1-et simán megspórolhatok, ha legalább az AF-et meg a fold to cb-t láthatom... Remélem hamarosan jön egy normális HM béta... addig inkább nem is játszom.