Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

ervino
Válasz arcsen kommentjére
2009. jún. 4. 10:21

Na, khat koszonom a lehetoseget! Nkeem eleg volt a kb 7 buy-em minusz...

Osszesne ketszter volt lapom, akkor dobtak egbyol, amug yblofoltem, akkor egbyo lcall. Meg naha coin-szeruseg, azokat altalaban buktam, kiveve az egy szitut, amiert utolag is megyzser sry; qq-t makoltam vmi sc-vel, igaz ss-kent...
Egy szo mint szaz kb, eletem legjosszab jatekat nyujtottam, buktam egyadag lovet, de meg igy is jo tszorakoztam, koszi mindenkinek!

Andree kolega pedig valoban igen ugysen szurcvoli a vofkas itakolkat :)

Eddig most voltunk legtöbben + szerintem ilyen jó hangulat még egy korábbi cg-n sem volt.
A játékstílusod elég érdekes volt valóban (preflop márpedig nem dobunk) :) várunk máskor is, fish! :)
Én már 2 pohár bor után éreztem, hogy nem lesz ennek jó vége, így sikerült megálljt parancsolnom magamnak. Az alkohol kitágítja a tudatot és az indulórange-t.

ceewyl
Válasz ervino kommentjére
2009. jún. 4. 11:21

Bizony, jó volt a tegnapi nap.

Tori18
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jún. 4. 11:43

szerintem is jó volt tegnap nagyon,habár kicsit eltévedtem a sok 3 bet,4 bet squeeze közt,de majd megy ez:)

castor11
Válasz Tori18 kommentjére
2009. jún. 4. 11:57

Nagyon ott volt a tegnap cg!! :) Kár, hogy laphalott voltam, de majd legközelebb mákolok :) Támogatom a nyári gyakoribb összeröffenéseket!

arcsen
2009. jún. 4. 19:57

Eddig most voltunk legtöbben + szerintem ilyen jó hangulat még egy korábbi cg-n sem volt.
A játékstílusod elég érdekes volt valóban (preflop márpedig nem dobunk) :) várunk máskor is, fish! :)
Én már 2 pohár bor után éreztem, hogy nem lesz ennek jó vége, így sikerült megálljt parancsolnom magamnak. Az alkohol kitágítja a tudatot és az indulórange-t.

Hehe :)
Igazabol en nem is akartam (es valszeg nem is nagyon tudtam volna...) megalljt parancsolni magamnak... Iszogattam jatek elott, jatek kozben, es jatek utan :) De nem is az volt a celom, h feszeskedjek, dobaljak es maximalizaljam az Ev-t.., hanem szorakozni mentem elsosorban, es az sikerult is :)

bravesoul
Válasz arcsen kommentjére
2009. jún. 4. 22:51

Tényleg jó volt. még még még.

ervino
Válasz bravesoul kommentjére
2009. jún. 13. 21:48

Hi!
Mit szólnátok egy rendhagyó hóközi (ilyet írni ebben a melegben...) cg-hez jövő szerdán?

andree
2009. jún. 13. 22:00

Hi!
Mit szólnátok egy rendhagyó hóközi (ilyet írni ebben a melegben...) cg-hez jövő szerdán?

+11111111111111
Nem tudok mit csinálni, míg az ongame-el baszognak+rajtam is van a kimozdulhatnék a nyár miatt.

ervino
Válasz andree kommentjére
2009. jún. 13. 22:13

+11111111111111
Nem tudok mit csinálni, míg az ongame-el baszognak+rajtam is van a kimozdulhatnék a nyár miatt.

Hagyjad, ma elment hud nélküli játékkal 3 bi, amiből 1-et simán megspórolhatok, ha legalább az AF-et meg a fold to cb-t láthatom... Remélem hamarosan jön egy normális HM béta... addig inkább nem is játszom.

Lev729
2009. jún. 13. 23:54

Hagyjad, ma elment hud nélküli játékkal 3 bi, amiből 1-et simán megspórolhatok, ha legalább az AF-et meg a fold to cb-t láthatom... Remélem hamarosan jön egy normális HM béta... addig inkább nem is játszom.

Sajnos most ki kell hagynom a cg-t. :(

Én meg azóta nyerek itt, mióta új szoftver van, szóval kezdem megszeretni :D:D:D

Élő ügyfélszolgálat