Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

arcsen
Válasz kisrapi kommentjére
2009. jún. 3. 12:02

En is megprobalok akkor kb kezdesre odaerni. Baratnok is jonnek? Ok is jatszanak? (baratnom is elgondolkodott, de kicsit zavarba van, ha idegen tarsasagban jatszik... o meg tolem is gyengebb- igaz nem sokkal :))

castor11
Válasz arcsen kommentjére
2009. jún. 3. 12:09

En is megprobalok akkor kb kezdesre odaerni. Baratnok is jonnek? Ok is jatszanak? (baratnom is elgondolkodott, de kicsit zavarba van, ha idegen tarsasagban jatszik... o meg tolem is gyengebb- igaz nem sokkal :))

Eddig még nem voltak barátnők, de részemről nyugodtan jöhet. A többiek pedig majd nyilatkoznak :)

andree
Válasz castor11 kommentjére
2009. jún. 3. 12:14

Perszehogyjöhetnek. Egyáltalán ki gondolkodott el azon, hogy nem. Mondjuk én nők ellen még soha nem nyertem potot. :)

ceewyl
Válasz andree kommentjére
2009. jún. 3. 12:21

FR még úgysem volt az Aramisban. :)

kisrapi
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jún. 3. 12:23

Remélem nem is lesz, inkább legyen 2 6max asztal:D

andree
2009. jún. 3. 12:47

Remélem nem is lesz, inkább legyen 2 6max asztal:D

+1(egy)

arcsen
Válasz andree kommentjére
2009. jún. 4. 3:19

Na, khat koszonom a lehetoseget! Nkeem eleg volt a kb 7 buy-em minusz...

Osszesne ketszter volt lapom, akkor dobtak egbyol, amug yblofoltem, akkor egbyo lcall. Meg naha coin-szeruseg, azokat altalaban buktam, kiveve az egy szitut, amiert utolag is megyzser sry; qq-t makoltam vmi sc-vel, igaz ss-kent...
Egy szo mint szaz kb, eletem legjosszab jatekat nyujtottam, buktam egyadag lovet, de meg igy is jo tszorakoztam, koszi mindenkinek!

Andree kolega pedig valoban igen ugysen szurcvoli a vofkas itakolkat :)

andree
2009. jún. 4. 6:24

Nagyon jó volt a mai CG. WP guys. Sajnos Szegedben egy kicsit csalódnom kellett, mert a Mignonon kívül semmi sem volt nyitva. Ettől még fasza kis este volt.

kisrapi
2009. jún. 4. 7:37

Na, khat koszonom a lehetoseget! Nkeem eleg volt a kb 7 buy-em minusz...

Osszesne ketszter volt lapom, akkor dobtak egbyol, amug yblofoltem, akkor egbyo lcall. Meg naha coin-szeruseg, azokat altalaban buktam, kiveve az egy szitut, amiert utolag is megyzser sry; qq-t makoltam vmi sc-vel, igaz ss-kent...
Egy szo mint szaz kb, eletem legjosszab jatekat nyujtottam, buktam egyadag lovet, de meg igy is jo tszorakoztam, koszi mindenkinek!

Andree kolega pedig valoban igen ugysen szurcvoli a vofkas itakolkat :)

LOL, azért úgy látom a hsz-ből, hogy neked is sikerült szűrni valamicskét:)

Egyébként sajnálom, hogy korán el kellett jönnöm, nagyon élveztem a játékot és a társaság is nagyon jó volt. Mákolni meg kifejezetten szeretek:) Igyekszem majd gyakrabban lejárni.

arcsen
2009. jún. 4. 9:32

Hat igen... par pohar borocska lecsuszott.... a cg utan meg meg egy-ket hely utba lett ejtve :)

Élő ügyfélszolgálat