Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

ceewyl
Válasz bojanika kommentjére
2008. aug. 3. 2:02

8-an elférünk mindkét helyen.
Akkor majd a többség szavaz, hol szeretne lenni.

300-as zsetonkészletet és egy pakli EPT kártyát én tudok vinni.
Majd kellene mégegy pakli valakitől, akinek van normális plasztik kártyája.

bojanika
Válasz ceewyl kommentjére
2008. aug. 3. 2:23

8-an elférünk mindkét helyen.
Akkor majd a többség szavaz, hol szeretne lenni.

300-as zsetonkészletet és egy pakli EPT kártyát én tudok vinni.
Majd kellene mégegy pakli valakitől, akinek van normális plasztik kártyája.

Jó. :)
Kártyát viszek. Zsetont inkább nem. :)

Lev729
2008. aug. 4. 8:07

Akkor valaki tud asztalt foglalni?
(Én is megtenném, csak ma Pestre kell mennem, úgyhogy személyesen nem tudom elintézni, telefonszámot meg nem tudok egyik helyhez sem...)

Az indulópont pedig marad a kosárpálya mellett (Bartók tér)?

kisrapi
Válasz Lev729 kommentjére
2008. aug. 4. 8:34

Akkor valaki tud asztalt foglalni?
(Én is megtenném, csak ma Pestre kell mennem, úgyhogy személyesen nem tudom elintézni, telefonszámot meg nem tudok egyik helyhez sem...)

Az indulópont pedig marad a kosárpálya mellett (Bartók tér)?

Én sajna nem, ma tértem vissza szabiról, és úgy látom reggelig benn leszek..:(
A bartók téren pedig akkor legyen a tali az ottani hamburgeresnél, ami a kosárpálya mögött van, szép piros kis épület.
Sztem ha onnan elsétálunk az elixírbe asztalfoglalás nélkül akkor sem lesz bajunk...ha esetleg valaki mégis tudna foglalni az sem lenne persze baj...

ceewyl
Válasz kisrapi kommentjére
2008. aug. 4. 10:16

Elixírben akkor lehet pokerezni?
Van rendes nagy asztal min. 8-10 székkel?

Lev729
2008. aug. 4. 10:22

Ha jól rémlik, akkor közepes méretű asztalok vannak, de össze lehet őket tolni. (Akkor is úgy volt, amikor láttam ott egy társaságot)
De talán egy asztal is elég lehet, most hirtelen nem tudom hány szék fér köré...

bojanika
Válasz Lev729 kommentjére
2008. aug. 4. 12:34

Nem ismerem a helyi viszonyokat, így erre nem tudok mit mondani, de sztem találkozzunk, aztán majd lesz vhogy. Persze, ha vki ráér és meg tudja érdeklődni a fent említett helyek egyikét az csak jó. Nehogy hoppon maradjunk. :)

ceewyl
2008. aug. 4. 14:58

Akkor sztem úgy lesz a legjobb, ha találkozunk a Bartók téren, elmegyünk az Elixírbe, és ha netán nincs hely, felhívom az Aramist, hogy van-e szabad asztal.
Ha van, akkor meg átsétálunk oda (kb. 10 perc séta).

kormi88
2008. aug. 4. 15:06

Nekem ok.
Egyébként mennyire füstös helyek ezek? Ha az egyik sokkal kevésbé, mint a másik, akkor én arra szavaznék.
És mikor találkozzunk? (Nekem minden jó.)

kisrapi
Válasz kisrapi kommentjére
2008. aug. 4. 15:15

Akkor a következő lenne a javaslatom. Találkozzon a társaság mondjuk a Széchenyi tér sarkán a Kerek-perec előtt pontban 7kor, ahoz közel van az Elixír, meg szinte az összes lehetséges hely 10percen bellül elérhető, aztán a többit a helyszínen megdumáljuk, kinek-kinek szájíze szerint összehozunk valami programot....

Ez akkor annyiban változna, hogy holnap 7kor a Bartók téren a Piros bódés hamburgeres körül, (ami a centrum oldalán van, és a kosárpálya mögött) lenne a találkozó.
Aki tutira tud jönni, és már egy ideje nem jelzett, az dobhatna ide egy üzit...

Élő ügyfélszolgálat