8-an elférünk mindkét helyen.
Akkor majd a többség szavaz, hol szeretne lenni.
300-as zsetonkészletet és egy pakli EPT kártyát én tudok vinni.
Majd kellene mégegy pakli valakitől, akinek van normális plasztik kártyája.
8-an elférünk mindkét helyen.
Akkor majd a többség szavaz, hol szeretne lenni.
300-as zsetonkészletet és egy pakli EPT kártyát én tudok vinni.
Majd kellene mégegy pakli valakitől, akinek van normális plasztik kártyája.
Akkor valaki tud asztalt foglalni?
(Én is megtenném, csak ma Pestre kell mennem, úgyhogy személyesen nem tudom elintézni, telefonszámot meg nem tudok egyik helyhez sem...)
Az indulópont pedig marad a kosárpálya mellett (Bartók tér)?
Akkor valaki tud asztalt foglalni?
(Én is megtenném, csak ma Pestre kell mennem, úgyhogy személyesen nem tudom elintézni, telefonszámot meg nem tudok egyik helyhez sem...)
Az indulópont pedig marad a kosárpálya mellett (Bartók tér)?
Elixírben akkor lehet pokerezni?
Van rendes nagy asztal min. 8-10 székkel?
Ha jól rémlik, akkor közepes méretű asztalok vannak, de össze lehet őket tolni. (Akkor is úgy volt, amikor láttam ott egy társaságot)
De talán egy asztal is elég lehet, most hirtelen nem tudom hány szék fér köré...
Nem ismerem a helyi viszonyokat, így erre nem tudok mit mondani, de sztem találkozzunk, aztán majd lesz vhogy. Persze, ha vki ráér és meg tudja érdeklődni a fent említett helyek egyikét az csak jó. Nehogy hoppon maradjunk. :)
Akkor sztem úgy lesz a legjobb, ha találkozunk a Bartók téren, elmegyünk az Elixírbe, és ha netán nincs hely, felhívom az Aramist, hogy van-e szabad asztal.
Ha van, akkor meg átsétálunk oda (kb. 10 perc séta).
Nekem ok.
Egyébként mennyire füstös helyek ezek? Ha az egyik sokkal kevésbé, mint a másik, akkor én arra szavaznék.
És mikor találkozzunk? (Nekem minden jó.)
Akkor a következő lenne a javaslatom. Találkozzon a társaság mondjuk a Széchenyi tér sarkán a Kerek-perec előtt pontban 7kor, ahoz közel van az Elixír, meg szinte az összes lehetséges hely 10percen bellül elérhető, aztán a többit a helyszínen megdumáljuk, kinek-kinek szájíze szerint összehozunk valami programot....