Azért az is elég vicces volt, hogy bojanika játszotta ugye a 90/50es játékát, random lapokkal emelve ugye mindenhonnan és sikerült 2szer úgy all-in keverednem ellene, hogy AA-t és AK-t bírt mutatni....nagy mákom volt tegnap. Az hogy coinflippet nyerjek azt meg nem is tudom hogy gondoltam....
ceevyl is ellenem kapott egyből a QQjához egy JJQ floppot...szerencsés voltam nah
Mindenesetre a fáradtságon kívül nagyon jól szórakoztam, remélem sikerül máskor is összeszedni a szegedi különítményt...
Mielőtt Ceewyl lefishezne, leírom én.:)
Folyamatos emelgetésem mellett végre megjön a lap: AA. Kormi előttem limp, én szokás szerint emelek (10/25 vakok) 125-ig, amire jön persze Ceewyl, Levi és Kormi is. A flop 852, check-check után én emelek tán 375-ig, mire két dobás után Kormi visszaemel 850-ig, úgy, hogy marad előtte kb 600 píz. Töprengés után mutatom és dobom ászaimat. Kormi mutat 33-at és vigyorog. Saját megnyugtatásomra ledobom a turn-t, ami persze 3-as. WP by Kormi. :D
bojanika játszotta ugye a 90/50es játékát
Inkább arról mesélj, mikor lereadelted az A magast riveren, ezután mutatás helyett bedobtad a párodat. :)
Igen, érdekesen játszik, de jól csinálja, vhol már írtam talán, h a kezdőbb játékosokat rendesen megkeveri és fellazítja ezzel, hatalmas hibákat vétenek ellene, amikből viszont ennek köszönhetően mindig plusszos session lesz. Magam voltam tanúja annak pl, mikor 1 óra után Q high-al már callolgatták riveren :) 3.-4. párokkal viszont gondolkodás nélkül folyamatosan. :D
Nem, nem! :D
90/78-at játszottam kb. Direkt nem limpeltem sokat... :)
Inkább arról mesélj, mikor lereadelted az A magast riveren, ezután mutatás helyett bedobtad a párodat. :)
Ceewyl: amikor A-magassal calloltalak úgy, hogy 4 kőr volt az asztalon, azt leírod, mert én arra csak homályosan emlékszem. :)
Azt tudom, hogy flopon volt KTx, emeltem, turn kicsi kőr: emeltem. River: negyedik kőr. Én check, Te emeltél 500-at én hosszas elmélkedés után meggyőztem magam, hogy QJ lehet. Kicsi kőrrel nem emelnél, mert van showdown érték. Value meg miben van? A válasz: :Qh: :Js: . Volt value, ellenem, aki callolt :Ac: :Jc: -vel :)
huuu, errol lemaradtam.
Majd lekozelebb jobban figyelek es en is megjelenek :)
Ceewyl: amikor A-magassal calloltalak úgy, hogy 4 kőr volt az asztalon, azt leírod, mert én arra csak homályosan emlékszem. :)
Azt tudom, hogy flopon volt KTx, emeltem, turn kicsi kőr: emeltem. River: negyedik kőr. Én check, Te emeltél 500-at én hosszas elmélkedés után meggyőztem magam, hogy QJ lehet. Kicsi kőrrel nem emelnél, mert van showdown érték. Value meg miben van? A válasz: :Qh: :Js: . Volt value, ellenem, aki callolt :Ac: :Jc: -vel :)