na, senki? megint valami közakváriumba kell mennem egy kis zsetoncsörgetésre?
btw: szinre megy valaki?
A jövő hét vagy a most hétvége is jó nekem. Szóval alkalmazkodó vok :) Ha a többségnek megfelel.
Bravesoul blogjában merült fel a téma, hogy indítani kellene egy Akadémiás csapatot a Jatebajnokságban (kispályás foci, aki nem ismerné). A blogban a következő emberek jelezték, hogy benne lennének:
ceewyl
bravesoul
ervino
Tori18
Lev729
Castor11
Kérdések:
1. Jön még valaki? 6 ember még 4+1-hez is majdhogynem kevés, mert általában mindig van 1-2, aki éppen nem ér rá. Meg cserék is kellenek, mert nagy az iram...
2. Kapus-kérdés: akar valaki védeni? Ha senki, akkor tud hívni külsős kapust?
3. Kelleni fog egy csapatnév is...
4. Mezek. Arra gondoltam, mindenkinek van valamilyen pókeres témájú pólója otthon, játszhatnánk olyanban is. De ha valaki tud hozni rendes mezeket, az lehet még jobb lenne.
A csapathoz kell csábítani még Rapit és Andreet is. :)
1. majd igazolunk, de szigorúan csak posztra:D de 5+1-r is jók vagyunk van kondink :D
2. majd gólonként cserélünk:)
3. Backdoor góldraw névre szavazok
4. Mindegy csak legyen egységes
A kapus kérdésnél égetőbb, hogy ki szeret védekezni?? :)
A kapus kérdésnél égetőbb, hogy ki szeret védekezni?? :)
Nekem a térdem miatt, jelenleg biztosan nem fog menni. Ha még lemegy 10 kiló, akkor elkezdek(megpróbálok) futni, és megnézem van-e esélye. Nagyon szívesen benne lennék(egész gyerekkoromban mást se csináltam, csak fociztam), de nem akarok még egy fél évig bottal járni.
Nekem a térdem miatt, jelenleg biztosan nem fog menni. Ha még lemegy 10 kiló, akkor elkezdek(megpróbálok) futni, és megnézem van-e esélye. Nagyon szívesen benne lennék(egész gyerekkoromban mást se csináltam, csak fociztam), de nem akarok még egy fél évig bottal járni.
De úgyis szükségünk lesz egy coach-ra:D Felvesszük a meccseket és kielemzi andree... Ellát minket tanácsokkal:)
Csapatnév-ötletek:
Lyukas Sorfal
Gól-In
Ace Kickers