Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

andree
Válasz montii kommentjére
2009. aug. 30. 17:56

Én korábban kapuskodtam kézilabdában. Lehet be tudnám vállalni a kapusposztot, de nem mondom biztosra. Előtte le kéne menni valahová just for fun.

Update: Inkább nem. Nem kockáztatok. Mindig elragad a hév. :)

Lev729
Válasz andree kommentjére
2009. aug. 30. 18:48

Én korábban kapuskodtam kézilabdában. Lehet be tudnám vállalni a kapusposztot, de nem mondom biztosra. Előtte le kéne menni valahová just for fun.

Hattyasra elvileg lehet menni bármikor (vagy a Bartók téren is van pálya, mondjuk ott ki tudja, hogy éppen szabad-e...)

Cshősz
Válasz Lev729 kommentjére
2009. aug. 30. 20:19

Nemrég költöztem Szegedre, pont gondolkoztam vmi hasonlón, csak még nem túl sok embert ismerek itt. Régebben kispályán kapuskodtam, számíthattok rám kapus poszton!

ervino
Válasz Lev729 kommentjére
2009. aug. 30. 20:27

Hattyasra elvileg lehet menni bármikor (vagy a Bartók téren is van pálya, mondjuk ott ki tudja, hogy éppen szabad-e...)

Egy edzőmeccs nem lenne hülyeség, főleg, hogy összeszokjon kicsit a csapat. Pálya van rengeteg, a felsővárosi paneldzsungelben tudok vagy 4-5-öt...

ceewyl
Válasz ervino kommentjére
2009. aug. 30. 20:28

Egy edzőmeccs nem lenne hülyeség, főleg, hogy összeszokjon kicsit a csapat. Pálya van rengeteg, a felsővárosi paneldzsungelben tudok vagy 4-5-öt...

Olyat, ahol van két kapu és egyenes beton? :)

ervino
Válasz Cshősz kommentjére
2009. aug. 30. 20:29

Nemrég költöztem Szegedre, pont gondolkoztam vmi hasonlón, csak még nem túl sok embert ismerek itt. Régebben kispályán kapuskodtam, számíthattok rám kapus poszton!

Akkor ez a kérdés is megoldódott. Üdv a csapatban! :)

ervino
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 30. 20:33

Olyat, ahol van két kapu és egyenes beton? :)

Kapuk vannak, a beton viszont tényleg sok helyen hullámos. Hattyason tényleg jobb a pálya, csak arra kell figyelni, hogy ne szóljunk az öltözős néninek, mert még képes lesz pénzt kérni pályadíjként... :)

Lev729
2009. aug. 30. 20:35

Kapuk vannak, a beton viszont tényleg sok helyen hullámos. Hattyason tényleg jobb a pálya, csak arra kell figyelni, hogy ne szóljunk az öltözős néninek, mert még képes lesz pénzt kérni pályadíjként... :)

Nekem azt mondta ott korábban az egyikük, hogy csak akkor kell fizetni, ha használjuk az öltözőt is. Meg amúgy is, utánunk fut vagy mi? :D

ceewyl
2009. aug. 30. 20:35

2 éve 200Ft volt fejenként, annyit szerintem mindenki kibírna. :)

Lev729
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 30. 20:36

Ha jövő héten akarunk játszani, nekem csak a hétfő, kedd, szerda jó.

Élő ügyfélszolgálat