jobbulást neked
Azért érdekes, hogy a Soufiéknál megtartott 15+ órás PES maraton óta mindketten dögrováson vagyunk...
:D
Azért érdekes, hogy a Soufiéknál megtartott 15+ órás PES maraton óta mindketten dögrováson vagyunk...
Szimplán elkaptátok tőle a sertésinfluenzát...
Letúráztattátok a Juvét, most meg égnek, mint a rongy....:) Erre azért figyelhettetek volna:)
Szerintem megyünk és szétkapjuk az ellenfelet. Természetesen egy kisrapira mindig szükség van, tehát oldd meg:D ceewyl pedig úgyis felgyógyul... :)
Szimplán elkaptátok tőle a sertésinfluenzát...
Ervin: ha lesztek elegen akkor nem kapkodnék, ha nem akkor talán meg tudom oldani a 17h-t is, de csak ha tényleg nagyon nincs más lehetőség...
hát az az igazság hogy én se vagyok 100% os, múlt héten kedden lesérültem, aztán a hétvégi meccsen újra lesérültem, remélem tudom vállalni a játékot. Cash game nem lesz aktuális mostanában valamikor?
Holnapra én is megpróbálom kikúrálni magam és játszani egy keveset.
elvileg most lenne esedékes, de én mondjuk jövő héten jobban ráérnék cg-zni...
focira meg jó lenne, ha legalább 7-en meg tudnánk jelenni...
Jó lesz az. A cg nekem kb mindegy, hogy most vagy jövőhéten. Rátok bízom. A meccs miatt pedig nem kell aggódni Soufi úgyis megy majd, mint a mérgezettegér:D