Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

ceewyl
Válasz Tori18 kommentjére
2009. okt. 4. 21:53

jobbulást neked

Thx ;)

Azért érdekes, hogy a Soufiéknál megtartott 15+ órás PES maraton óta mindketten dögrováson vagyunk...
:D

:D:D

kisrapi
Válasz andree kommentjére
2009. okt. 4. 21:58

Azért érdekes, hogy a Soufiéknál megtartott 15+ órás PES maraton óta mindketten dögrováson vagyunk...

Szimplán elkaptátok tőle a sertésinfluenzát...

Ervin: ha lesztek elegen akkor nem kapkodnék, ha nem akkor talán meg tudom oldani a 17h-t is, de csak ha tényleg nagyon nincs más lehetőség...

andree
Válasz kisrapi kommentjére
2009. okt. 4. 22:02

A fekete kór. :D

castor11
2009. okt. 4. 22:09

Letúráztattátok a Juvét, most meg égnek, mint a rongy....:) Erre azért figyelhettetek volna:)
Szerintem megyünk és szétkapjuk az ellenfelet. Természetesen egy kisrapira mindig szükség van, tehát oldd meg:D ceewyl pedig úgyis felgyógyul... :)

ervino
2009. okt. 4. 22:39

fajtalankodtok itten...

ervino
Válasz kisrapi kommentjére
2009. okt. 4. 22:44

Ervin: ha lesztek elegen akkor nem kapkodnék, ha nem akkor talán meg tudom oldani a 17h-t is, de csak ha tényleg nagyon nincs más lehetőség...

Hát Ceewyl kiesésével csökkent a létszám, de ha mindenki jön, leszünk elvileg 7-en... 1 cserével meg csak kihúzzuk az első félidőt. Azért a másodikra tényleg jó lenne a +1 ember.

Tori18
Válasz ervino kommentjére
2009. okt. 5. 19:48

hát az az igazság hogy én se vagyok 100% os, múlt héten kedden lesérültem, aztán a hétvégi meccsen újra lesérültem, remélem tudom vállalni a játékot. Cash game nem lesz aktuális mostanában valamikor?

ceewyl
2009. okt. 5. 19:52

Holnapra én is megpróbálom kikúrálni magam és játszani egy keveset.

ervino
2009. okt. 5. 19:52

elvileg most lenne esedékes, de én mondjuk jövő héten jobban ráérnék cg-zni...

focira meg jó lenne, ha legalább 7-en meg tudnánk jelenni...

castor11
Válasz ervino kommentjére
2009. okt. 5. 19:56

Jó lesz az. A cg nekem kb mindegy, hogy most vagy jövőhéten. Rátok bízom. A meccs miatt pedig nem kell aggódni Soufi úgyis megy majd, mint a mérgezettegér:D

Élő ügyfélszolgálat