jah, közben tegnap megegyezés született, hogy ma lesz a cg, szóval aki nem tudná, 6-tól az Aramisban!
Másik: a Backdoor Góldraw ismét győzedelmeskedett, jó szokásunkhoz híven csak weaken szedtük ki a valuet az ellenfélből, azaz az eredmény 2:1 lett. Ezzel 3 forduló után veretlenek vagyunk!!!
sajnos,az asszony nyafog hogy már vele beszéltem meg a programot, uh kb 10 re tok odaérni, az nagyon késő?
2-ig ott szoktunk lenni
Nekem sajnos megint sztornóznom kell az eseményt :( :( :(
Azért jó szórakozást, majd a jelenlévőknek! :)
Huhú!!
Azt hiszem, a Backdoor góldraw átlépett a celeb kategóriába:
Képgaléria
Huhú!!
Azt hiszem, a Backdoor góldraw átlépett a celeb kategóriába:
Képgaléria
És kiderülnek a hibák!
A 4-es képen a magas szakállast senki sem fogta!!! Erősítenünk kell a védelmen!
A 13-as kép pedig ingyenreklám az akadémiának!
Meg most nézem, főoldalon is vagyunk!!
Szeged, Csongrd megyei hrek | Szeged - delmagyar.hu
Még én is rajta vok a képeken:D Azt hittem a fekete slankít....hát egy túrót....:)
Levelet kaptam a következő ellenfelünktől:
"Szia!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele (márminthogy a Backdoor Goldraw csapata a H ligából...), d biztos tudtok róla, h kedden fél 5-től lesz az U20-as vb elődöntője (Magyaro - Ghána), amit mi (az Uránváros - Pokolgép csapata a H ligából) meg szeretnénk nézni. Éppen ezért az aznap 6-ra kiírt meccsünk elhalasztását szeretném kérni tőletek, lejátszhatjuk a pótfordulóban, vagy akármikor máskor, ha tudunk pályát és időpontot egyeztetni.
Előre is köszi, ill. bocs, ha ezzel kellemetlenséget okozunk!
Uránváros - Pokolgép"
Levelet kaptam a következő ellenfelünktől:
"Szia!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele (márminthogy a Backdoor Goldraw csapata a H ligából...), d biztos tudtok róla, h kedden fél 5-től lesz az U20-as vb elődöntője (Magyaro - Ghána), amit mi (az Uránváros - Pokolgép csapata a H ligából) meg szeretnénk nézni. Éppen ezért az aznap 6-ra kiírt meccsünk elhalasztását szeretném kérni tőletek, lejátszhatjuk a pótfordulóban, vagy akármikor máskor, ha tudunk pályát és időpontot egyeztetni.
Előre is köszi, ill. bocs, ha ezzel kellemetlenséget okozunk!
Uránváros - Pokolgép"