Póker Fórum Archívum > Élő póker > Találkozás, cg-parti Szegeden???

Tori18
Válasz kisrapi kommentjére
2010. jan. 23. 15:35

többiek?

castor11
Válasz Tori18 kommentjére
2010. jan. 23. 15:42

Ezt most én is kihagyom.

Cshősz
Válasz castor11 kommentjére
2010. jan. 23. 16:07

most nekem sem jo sajnos

Tori18
Válasz Cshősz kommentjére
2010. jan. 23. 20:30

akkor majd legközelebb

bravesoul
2010. jan. 25. 15:00

Foci?
Squash?
Poki?
Egyéb fun a hétre?(főleg valami sport ?:))

Csütörtök estig bármikor jó, + vasárnap délután.

Tori18
Válasz bravesoul kommentjére
2010. jan. 25. 21:45

vasárnap du pöröghet a foci szerintem. én bowlingozni is szívesen elmennék, ha van valakinek kedve. nem pont a legaktívabb testmozgás:)

ervino
2010. jan. 26. 12:14

vasárnap du pöröghet a foci szerintem. én bowlingozni is szívesen elmennék, ha van valakinek kedve. nem pont a legaktívabb testmozgás:)

bowling jöhet simán!

Tori18
Válasz ervino kommentjére
2010. jan. 27. 13:37

még pénteken is vizsgázok,szóval nálam marad a vasárnap foci,de jövőhéten szeirntem mindenképp mehet egy bowling. apropó,vasárnap foci?

Lev729
2010. jan. 27. 13:45

még pénteken is vizsgázok,szóval nálam marad a vasárnap foci,de jövőhéten szeirntem mindenképp mehet egy bowling. apropó,vasárnap foci?

A focit most lehet, hogy nem erőltetném. Picit szar a térdem. Ma megyek dokihoz, meglátjuk mit mond...

Ha bowlingozni akarunk, akkor a plázában lévő pályához van egy csomó ajándék kuponom. Egy órát kell fizetni és kettőt játszhatunk, viszont van időponti megkötés, mert nem mindig lehet felhasználni.
(Péntek, szombat és vasárnap 18-tól 02-ig nem lehet.)
(Ugyanide van kedvezménykártyám is, amivel olcsóbb a bowling, biliárd és az italfogyasztás is.) - amúgy nem vagyok beépített ember :D

bravesoul
Válasz Lev729 kommentjére
2010. jan. 27. 14:21

a vasárnapi focit pls. találjuk ki időben, mert úgy kell terveznem a hétvégét.Image

bowling\squash\billiárd + minden sport érdekelne gyakorlatilag mindennap.

Cshősz felvetette nekem, civil is benne lenne a squashban, szóval ha lesz még egy ember mehetnénk.

Foci sürűbben esetleg? Valami?:(

Élő ügyfélszolgálat