a vasárnapi focit pls. találjuk ki időben, mert úgy kell terveznem a hétvégét.
bowling\squash\billiárd + minden sport érdekelne gyakorlatilag mindennap.
Cshősz felvetette nekem, civil is benne lenne a squashban, szóval ha lesz még egy ember mehetnénk.
Foci sürűbben esetleg? Valami?:(
hát én személyszerint elég sokat járok focizni,és kezdődnek az edzéseim, plusz nem sokára kezdődik a jate bajnokság. de a vasárnapi focik mindenképp beleférnek. Squashban én is benne vagyok. Most vasárnap akkor kinek jó?
JATEBAJNOKSAG.HU ::: SZTE kispalyas labdarugo bajnoksag
Hétfőre, F ligába kerültünk. Remélem, mindenkinek belefér!
Vasárnap benne vagyok, legyen foci!
Vasárnap nekem is jó.
Hétfőnként is ráérek.
az a baj,hogy csak négyen vagyunk focizni,mi lenne ha inkább squasholnánk?
felőlem ok
tök hatákonyan tudunk szervezni, mindenki ráér, de nem írjuk be az időpontokat:) valszeg a fórumot nem nézik elegen. Telefonon kéne szervezkedni,de sajnos nekem csak Soufi,Ervino meg Rapi száma van meg,mivel sim kártyát cseréltem,és elveszett a többiek száma.A többiek el tudnák küldeni privibe,vagy msn en, vagy bárhol?:)
u.i.: Jatebajnokságra a nevezést intézi valaki?:)
tök hatákonyan tudunk szervezni, mindenki ráér, de nem írjuk be az időpontokat:) valszeg a fórumot nem nézik elegen. Telefonon kéne szervezkedni,de sajnos nekem csak Soufi,Ervino meg Rapi száma van meg,mivel sim kártyát cseréltem,és elveszett a többiek száma.A többiek el tudnák küldeni privibe,vagy msn en, vagy bárhol?:)
u.i.: Jatebajnokságra a nevezést intézi valaki?:)
Jatét vállalom, még megvan a múltkori jelentkezési lap, gondolom jó lesz mostanra is.
Juteszembe: Monti eltűnése után jó lenne találni valaki új tagot a csapatba!
az ismerősöm is vállalná a játékot,ha kell (aki múltkor volt vasárnapi focin, a magas srác :hm)