files.pokerakademia.com/files/502/502477_800x800.jpg
ez alapján valahogy úgy érzem nekem nem hiányzott hogy ott üljek egy fél délutánt :)
mennyi idő alatt fogyott el a levegő? 20 perc?
Azért, hogy a mérleg nyelve kicsit egyensúlyba kerüljön, mindenképp köszi a melót és a közvetítést nektek!
Jó látni hogy *****, magyar, román együtt tud kártyázni békességgel!!!
Örülök neki hogy Bezsényi László is még mindig versenybe van régi ismerősöm az öreg harcos !! GL Lacika Take it down!!
Hajrá Hógolyó!
mai napból a második oldalt végigolvastam de nem volt olyan parti amit értettem volna.
Evvan live poker fish vagyok.
Az első side eventről mik az infók? Hányan voltak, mekkora volt a díjalap, mennyi volt az első hely, ki nyerte meg?
sziasztok! Légyszi írjatok valami infót a mai indulók létszámáról!
Nagy a csend elfoglaltak lehetnek az Adminok :D
Hú, ez elég nagy visszafejlődés, ilyen színvonaltalan közvetítést nem igazán láttam még.
Nincs egy poszt, amiben ne lenne hiba. A vakszintekről semmi infó, úgy értve, hogy az éppen aktuálisan posztolt parti milyen vakok mellett zajlott. A nevek folyamatosan elírva. Ja, és mióta használjuk a keresztnevét egy játékosnak? (Jó, persze elő szokott fordulni, de nem ennyiszer. Csak egy példa: Lajos emelt preflop, Attila rálicitált, majd Lajos megadta. Attila check-raise-t választotta flopon Lajos hívására. stb.)
Szegény Birizdót sem az 1A napon, sem az 1B napon nem bírtátok helyen leírni... Birizdai, meg Birizdo, ékezet nélkül :P
Szóval valamit csináljatok, mert így nulla élvezet elolvasni ezt a sok förmedvényt. Persze köszönet jár a közvetítésért, de ez így, ebben a formában kevés.
sziasztok! Légyszi írjatok valami infót a mai indulók létszámáról!