A Pokerfest a holnapi napon eredetileg tervezett knock out tournament helyett, egy €200+€20 Deep/Turbo/Reentry versenyt rendez. Kezdés 17 órakor.
Kezdőstack: 10.000
Kezdő vakszint: 25/50
20 perces vakszintek
Hú, ez elég nagy visszafejlődés, ilyen színvonaltalan közvetítést nem igazán láttam még.
Nincs egy poszt, amiben ne lenne hiba. A vakszintekről semmi infó, úgy értve, hogy az éppen aktuálisan posztolt parti milyen vakok mellett zajlott. A nevek folyamatosan elírva. Ja, és mióta használjuk a keresztnevét egy játékosnak? (Jó, persze elő szokott fordulni, de nem ennyiszer. Csak egy példa: Lajos emelt preflop, Attila rálicitált, majd Lajos megadta. Attila check-raise-t választotta flopon Lajos hívására. stb.)
Szegény Birizdót sem az 1A napon, sem az 1B napon nem bírtátok helyen leírni... Birizdai, meg Birizdo, ékezet nélkül :P
Szóval valamit csináljatok, mert így nulla élvezet elolvasni ezt a sok förmedvényt. Persze köszönet jár a közvetítésért, de ez így, ebben a formában kevés.
Helló Admin!
Úgy tudom tegnap 78 induló volt (reentryt nem tudom mennyi) , ma 80 + 8 reentry az 910€-val számolva 151.000 valahol elveszett 9-100k. Én számoltam volna el valamit?
A Pokerfest a holnapi napon eredetileg tervezett knock out tournament helyett, egy €200+€20 Deep/Turbo/Reentry versenyt rendez. Kezdés 17 órakor.
Kezdőstack: 10.000
Kezdő vakszint: 25/50
20 perces vakszintek
Érdekelne, hogy ezt úgy hogy találták ki a verseny előtt nem egészen egy nappal, és miért? Kezdetek óta a 200+100+30 van kiírva, még ma is néztem délután a Tropi oldalát. Parádé.
Srácok!
Az hogy van, hogy a verseny second chance, de van aki 2 buyinnel és egy 2nd chancel is rendelkezik?
A Pokerfest közölte már hónapokkal előre milyen versenyt szeretne rendezni. Sajnos a mai nap folyamán kiderült, hogy a Tropicana kaszinónak nincs engedélye Knock out versenyt rendezni. Erre először engedélyt kellene szerezni. Ezért lett módosítva.
Egy állami kaszinóban nagy a bürokrácia. :(
Srácok!
Az hogy van, hogy a verseny second chance, de van aki 2 buyinnel és egy 2nd chancel is rendelkezik?
Helló Admin!
Úgy tudom tegnap 78 induló volt (reentryt nem tudom mennyi) , ma 80 + 8 reentry az 910€-val számolva 151.000 valahol elveszett 9-100k. Én számoltam volna el valamit?
1.Gondolom minden első nap van second chance.Magyarul aki a day1A nap elvesztette a zsetonjait,az reentryzhetett és ha a nap végére is kiesett,akkor attól függetlenül ma újra nevezhetett a day1b-re, ahol ha ismét elvesztette az összes zsetonját, még mindig re entryzhetett egy alkalommal.