Ha büdösen mész játszani azon se múlik semmi :D
no offense
Gondolom meglepő lesz... de neki tetszik. Múlik ezen bármi is?
Ha büdösen mész játszani azon se múlik semmi :D
no offense
Ha van az akadémia birtokában wallpaper képes (1024+) Unibet Open Budapest 2010 logo esetleg feltöltenétek valahová? A honlapon még csak a tavalyiak vannak kint.
Az elejéről lemaradtam, de azért örülök, hogy Polgár Kriszti visszajött neki drukkolok. És persze Spiritednek. A pókerhez anno a vele készített interjú keltette fel az érdeklődésemet :)
Majka kriminális mind a 2 handet total szarul játszotta. Ő befizeti a buy-in vagy szponzorálja az unibet?
"Azt hittem a 7-8 lesz a szerencsés lapkombinációm, mert a 7-es asztal 8-as székén ültem.
... istenem, és ilyeneket szponzorálnak nagyobb versenyeken (is)...
Cshősz hogy áll?
GL Cshősz, be kell húzni, kell a mez a csapatnak:)
Fogalmam sincs, hogy Virágot most milyen megfontolásból kell ennyire tolni, de szakmailag az interjúi a nullával egyenlőek!!!
Már korábban is írtam az élő közvetítésekkel kapcsolatban, ahogy most ez a videóinterjúkra is igaz... esetleg meg lehetne kérdezni valakit, aki ért az ilyesmihez, hogy legalább néhány alaptanáccsal lássa el a kedves próbálkozókat...
Persze, ha minőség mitsemszámít, akkor nem szóltam!
Köszi, igyekszem, ne kelljen tovább meztelenkednünk :)
Az interjúban is szépen félrebeszélek, nem túl meglepő, ha valaki ip callol 3beteket, az oop akart lenni. Sajnos az utolsó 2 vakszint nem sikerült valami fényesen...holnap, vagy a verseny után majd írok 1 beszámolót