CO-ból érkező emelésre Tóth Zoltán 66,300-ig allin ment. A CO habozás nélkül callolt.
Mutatás:
Tóth Zoltán: {#}J {#}T
CO: {#}A {#}J
A mutatás után Tóth Zoltán annyit mondott: "easy!" Igaza is lett:
Board: {#}4 {#}J {#}6 {#}2 {#}4
Eztután még egy kisebb pot behúzásával stackjét 180,000-re növelte.
Nem tudom, én értelmezem rosszul, vagy valami nem jól van írva? A cikk címe, hogy Tóth duplázott, de ebből a HH-ból nem úgy néz ki. ?!
jó poén volt...
engem ez a AJ vs JT most egy kicsit lezsibbasztott... még emésztgetem kicsit...
jó poén volt...
....
CO-ból érkező emelésre Tóth Zoltán 66,300-ig allin ment. A CO habozás nélkül callolt.
Mutatás:
Tóth Zoltán: {#}J {#}T
CO: {#}A {#}J
A mutatás után Tóth Zoltán annyit mondott: "easy!" Igaza is lett:
Board: {#}4 {#}J {#}6 {#}2 {#}4
Eztután még egy kisebb pot behúzásával stackjét 180,000-re növelte.
Nem tudom, én értelmezem rosszul, vagy valami nem jól van írva? A cikk címe, hogy Tóth duplázott, de ebből a HH-ból nem úgy néz ki. ?!
Hajrá Zsombi, most már be kell húzni! :)
engem ez a AJ vs JT most egy kicsit lezsibbasztott... még emésztgetem kicsit...
sideeventekrül lehet tudni vmit? magyarok?
Cinkelt kartyak.
Tudom hogy nem ide tartozik de sok klubban ahol nagy penzbe megy a cash jatek cinkelt kartyakkal jatszanak vagyis kontakt lencset viselnek a zsivanyok es lassak hogy milyen kartya van a kezedbe.Jo tanacs ha kezeteket rarakjatok a leosztasig mert az ordog nem alszik.25.000 ft vettem egy paklit meg egy nagyitott lencset szememre hogy tenyleg igaz es meggyozodjek rola es igaz mert igy mukodik.Ajanlom mindekinek hogy legyen elovigyazatos mert a penzuket sok star elveszi sok Profi neveket tudnak felsorolni de nem dorzsolom oket fel pedig ha tudnatok nagy meglepetessel szolgalnak a Pokereseknek.