Póker Fórum Archívum > Élő póker > WSOP cash game: mekkora bankroll szükséges?

Netrol
Válasz svajcifiu kommentjére
2015. ápr. 23. 12:33

Netrol, erre mondják hogy "jobban jártál volna, ha csöndben maradtál volna"

Indokold kérlek! :)

svajcifiu
Válasz csabacz kommentjére
2015. ápr. 23. 12:39

inkább nem mennék bele részletekbe.
Eddig szimpatikus arc voltál, de most kissé leromboltad az imidzsedet.

Netrol
Válasz Csede45 kommentjére
2015. ápr. 23. 12:45

Ok, 1 tuti csalás a gépi az 100% , 1 ideig én is toltam nem kevést lóvét bukva, de utánna rájőttem hogy értelmetlen,mert matematikailag is a háznak van előnye,de itt nem csak matek volt...pár embert láttam elbukni , az egész életét...meg olyan dobásokat, amik fizikailag lehetetlen...

Valami csalás biztosan volt, mert mikor új golyót raktak az asztalba akkor mindig furcsa dolgokat produkált a masina! :)
Na meg persze ha sokat nyertek belőle mindig jött a kaszinó technikusa, hogy meg kell nézni a gépet mert valami baja van és addig még Siófokról le nem ér ne játszon rajta senki.
Na meg persze a legjobb az éjszaka ismeretlen idegen által elvitt jackpot! :) Olyan volt a jackpot, hogy 4 millionál midenképpen le kellett adnia, már közel járt hozzá, hajnalra szépen kiürült a terem és egyszer csak hopp elsötétült a jackpot tábla majd pár perc múlva már csak 600K-t mutatott. Erre a váltásnál a teremfőnök mondta, hogy mondjuk mindenkinek, hogy egy idegen levette hajnalban a jackpotot!

Sambenez
Válasz Csede45 kommentjére
2015. ápr. 23. 12:45

Mivel úgyis eladná olcsón , mindegy ki veszi meg , te vagy más...akkor inkább már én járjak jól

Itt a gondolkodásmóddal van a baj. Ha nem venné meg senki nem érné meg ellopni.
De ha ennyire megengedő vagy, remélem amikor a tiedet viszik, nem hívsz rendőrt, hiszen csak keresni akar az a szerencsétlen.

Sambenez
Válasz Netrol kommentjére
2015. ápr. 23. 12:47

Lenne egy kérdésem!
Te játszol online pókert? Mert a szervezése illegális a hazánkban az itteni szabályozás szerint, tehát akkor te meg illegális szerencsejátékokban veszel részt!

Ez most hogy jön ide?
Ennek mi köze van a lopott dolgok felvásárlásához?

Netrol
Válasz svajcifiu kommentjére
2015. ápr. 23. 12:51

inkább nem mennék bele részletekbe.
Eddig szimpatikus arc voltál, de most kissé leromboltad az imidzsedet.

Jelezném, hogy mindezek a dolgok ifjú suhanc koromban voltak még ezelőtt 7-8 éve. Nem hiszem, hogy valaha dolgoznék megint ilyen közegben, bár hozzáteszem volt olyan is, hogy én jártam szarul az "irj már be gyorsan 50K-t roulettbe mindjárt kiszaladok van még pénz a kocsiban" azóta is a kocsiját keresi meg a pénzt amit kölcsön kért. Ja és még valami, akiket itt most néhányan sajnáltok, meg függőnek neveztek, azoknak a 90%-a a mi adóforintjainkból kapott segélyt játszotta el vagy strici volt vagy tolvaj. Tehát annyira nem kell tőlük sajnálni!

Netrol
Válasz Sambenez kommentjére
2015. ápr. 23. 12:59

Ez most hogy jön ide?
Ennek mi köze van a lopott dolgok felvásárlásához?

Mert azzal is bűncselekményben veszel részt, ha online játszol, na meg ha veszel is ki belőle pénzt és nem fizetsz utána adót akkor még adót is csalsz! Ennyi köze van hozzá!

Sambenez
Válasz Netrol kommentjére
2015. ápr. 23. 14:44

Mert azzal is bűncselekményben veszel részt, ha online játszol, na meg ha veszel is ki belőle pénzt és nem fizetsz utána adót akkor még adót is csalsz! Ennyi köze van hozzá!

Látom nem értetted meg mi a baj azzal amit csináltál.

csiga19794
2015. ápr. 23. 15:28

Volt egy bejáratott játéka a gépnek, amit ha éppen nem szopóágra volt állítva szépen be is dobálta. Ilyen játéka volt pl a 26 után 29 és fordítva, 19 után a 21, 18 erősen megrakva sokszor dobta, ha bedobta a nagyszéria egyik szélét akkor utánna az esetek 60-70%-ában bedobta a másik szélét 25-ből 22 és fordítva, a 34 után 14, 17-ből 31, 3-as után 1-es, 32 után 0, vagy ha bedobta a 0-át akkor érdemes volt a 26, 32 őt szétbombázni, mert nagyon sűrűn dobta vissza maga mellé. Mikor otthagytam a kaszinót visszajártam rulettezni 1 hétig, csak miután az egyik nap 270K-t nyetem 3K-ból, majd másnap visszamentem és ugyanazzal a játékkal kivettem 6K-ból 170K-t kitiltottak a teremből, mondván, hogy mivel itt dolgoztam nem játszhatok a teremben! Nem kamu amit írtam! Miért kamuznék??!!

Ezt inkább úgy mondanám,hogy,ha tele van a gép,akkor tök mind1,hogy mit teszel,mert úgyis megdobja! Vannak történetek: 23 után 32,13 után 31,leszomszédol,szembe dobja stb.stb.,de ez,ha bevétel kell,nem jön be soha,ha kifizetni kell,akkor meg megteheted 3szor egymás után ugyanazt a számot,akkor is jön!

csiga19794
2015. ápr. 23. 15:29

Azért minden esetre jól megkaptad a magadét:-P

Élő ügyfélszolgálat