Ja, tudomásom szerint erre van lehetőség. Moneybookers-en meg kell adni egy elsődleges bank account-ot, de lehet továbbiakat is rendelni hozzá. Az sztem meg simán lehet más országban is.
Sőt, egy barátom mesélte, hogy neki rögtön a póker teremből is sikerült külföldi bankszámlára kiutalnia a pénzét. Persze gondolom ez ügyben a terem üzletpolitikája a döntő és termenként változhat, hogy mi is a helyzet valójában, milyen bankszámlákra engedik a kiutalást.
Ja és még valami. Ha epassporte számlát nyitsz, akkor ahhoz lehet bankártyát rendelni, azzal meg aztán ott veszed ki a pénzed, ahol csak akarod.
Ha rendes a terem, akkor van rá lehetőség.
Köszi szépen mindkettőtöknek, megnézem akkor a lehetőségeket lassan élesben is:)
A b2b network termeiről én is hallottam/olvastam, hogy mehet osztrák számlára közvetlenül.
Engem már csak az érdekelne, hogy ennek a cikknek hol van a MÁSODIK része ???? (Mert elvileg ez csak az ELSŐ)
Engem már csak az érdekelne, hogy ennek a cikknek hol van a MÁSODIK része ???? (Mert elvileg ez csak az ELSŐ)
OTP visa electron
A cikk remek, de vannak alapvető utánajárási hiányok.
OTP-s visa electronról tökéletesen lehet neten vásárolni, terembe befizetni. (nekem csak erre van az OTP-s számlám) Még a juniorral is ment anno.
A pénz befizetést és a kifizetést ($-ra van infóm) azonos árfolyamon könyveli az OTP, tehát NINCS ÁTVÁLTÁSI KÖLTSÉG, legalábbis náluk. Ez egy sima forint alapú kártya!
"OTP-s visa electronról tökéletesen lehet neten vásárolni, terembe befizetni. "
Azt,hogy tökéletesen vitatnám!Biztos van elvétve néhány terem amelyik még elfogadja,de a többség nem. Melyik teremben használod?
A cikk remek, de vannak alapvető utánajárási hiányok.
OTP-s visa electronról tökéletesen lehet neten vásárolni, terembe befizetni. (nekem csak erre van az OTP-s számlám) Még a juniorral is ment anno.
A pénz befizetést és a kifizetést ($-ra van infóm) azonos árfolyamon könyveli az OTP, tehát NINCS ÁTVÁLTÁSI KÖLTSÉG, legalábbis náluk. Ez egy sima forint alapú kártya!
"OTP-s visa electronról tökéletesen lehet neten vásárolni, terembe befizetni. "
Azt,hogy tökéletesen vitatnám!Biztos van elvétve néhány terem amelyik még elfogadja,de a többség nem. Melyik teremben használod?