Póker Fórum Archívum > Fix-limit Hold’em > Alapvető pénzmozgatási ismeretek pókereseknek 1. rész: Bankkártyák

want2push
Válasz ace501 kommentjére
2008. ápr. 9. 15:38

Ja, tudomásom szerint erre van lehetőség. Moneybookers-en meg kell adni egy elsődleges bank account-ot, de lehet továbbiakat is rendelni hozzá. Az sztem meg simán lehet más országban is.

Sőt, egy barátom mesélte, hogy neki rögtön a póker teremből is sikerült külföldi bankszámlára kiutalnia a pénzét. Persze gondolom ez ügyben a terem üzletpolitikája a döntő és termenként változhat, hogy mi is a helyzet valójában, milyen bankszámlákra engedik a kiutalást.

Ja és még valami. Ha epassporte számlát nyitsz, akkor ahhoz lehet bankártyát rendelni, azzal meg aztán ott veszed ki a pénzed, ahol csak akarod.

spirited
Válasz want2push kommentjére
2008. ápr. 9. 15:55

Ha rendes a terem, akkor van rá lehetőség.

ace501
Válasz spirited kommentjére
2008. ápr. 9. 20:45

Köszi szépen mindkettőtöknek, megnézem akkor a lehetőségeket lassan élesben is:)

Littlemage
Válasz ace501 kommentjére
2008. ápr. 9. 20:49

A b2b network termeiről én is hallottam/olvastam, hogy mehet osztrák számlára közvetlenül.

ParagulisNyh
Válasz Littlemage kommentjére
2009. júl. 21. 14:59

Engem már csak az érdekelne, hogy ennek a cikknek hol van a MÁSODIK része ???? (Mert elvileg ez csak az ELSŐ)

tejsav
Válasz ParagulisNyh kommentjére
2009. nov. 27. 19:10

Engem már csak az érdekelne, hogy ennek a cikknek hol van a MÁSODIK része ???? (Mert elvileg ez csak az ELSŐ)

Ez engem is érdekelne:)

iha
Válasz tejsav kommentjére
2010. jan. 29. 16:55

OTP visa electron

A cikk remek, de vannak alapvető utánajárási hiányok.
OTP-s visa electronról tökéletesen lehet neten vásárolni, terembe befizetni. (nekem csak erre van az OTP-s számlám) Még a juniorral is ment anno.
A pénz befizetést és a kifizetést ($-ra van infóm) azonos árfolyamon könyveli az OTP, tehát NINCS ÁTVÁLTÁSI KÖLTSÉG, legalábbis náluk. Ez egy sima forint alapú kártya!

rogyion
Válasz iha kommentjére
2010. jan. 29. 17:41

"OTP-s visa electronról tökéletesen lehet neten vásárolni, terembe befizetni. "
Azt,hogy tökéletesen vitatnám!Biztos van elvétve néhány terem amelyik még elfogadja,de a többség nem. Melyik teremben használod?

ZoliHUN
Válasz iha kommentjére
2010. jan. 29. 17:53

A cikk remek, de vannak alapvető utánajárási hiányok.
OTP-s visa electronról tökéletesen lehet neten vásárolni, terembe befizetni. (nekem csak erre van az OTP-s számlám) Még a juniorral is ment anno.
A pénz befizetést és a kifizetést ($-ra van infóm) azonos árfolyamon könyveli az OTP, tehát NINCS ÁTVÁLTÁSI KÖLTSÉG, legalábbis náluk. Ez egy sima forint alapú kártya!

Ez biztos, hogy nem igaz...

Krono
Válasz rogyion kommentjére
2010. jan. 29. 17:57

"OTP-s visa electronról tökéletesen lehet neten vásárolni, terembe befizetni. "
Azt,hogy tökéletesen vitatnám!Biztos van elvétve néhány terem amelyik még elfogadja,de a többség nem. Melyik teremben használod?

Nekem is az van. Kivételnél kell várni 1-1,5 hetet míg rajta lesz a pénz...fos.

Élő ügyfélszolgálat