Szia.
Kb 1 hónapja nyitottam ugyanezt a számlát amit te is írtál,rá 2 hétre kaptam meg hozzá a visa electron karit. Ez a kártya ugyebár nem dombornyomott, tehát pókerezésre nem igazán jó! Én a számlát csak banki utalásokra szoktam használni(moneybookersbe fel, ill. onnan vissza a Cib be).
Mielőtt megnyitották a számlát, megkérdeztem lehet e mellé dombornyomott kártya, és azt mondták,hogy nyugodtan!Sztem nyugodtan nyisd meg, 26 éves korig ez a legjobb választás sztem!
ZoliHUN honnan rendelsz rendszeresen külföldről ruházati cikkeket, ez érdekelne hümmm...?? Thx a választ előre is ;)
Szia.
Kb 1 hónapja nyitottam ugyanezt a számlát amit te is írtál,rá 2 hétre kaptam meg hozzá a visa electron karit. Ez a kártya ugyebár nem dombornyomott, tehát pókerezésre nem igazán jó! Én a számlát csak banki utalásokra szoktam használni(moneybookersbe fel, ill. onnan vissza a Cib be).
Mielőtt megnyitották a számlát, megkérdeztem lehet e mellé dombornyomott kártya, és azt mondták,hogy nyugodtan!Sztem nyugodtan nyisd meg, 26 éves korig ez a legjobb választás sztem!
Köszi!
Szerintem is a legjobb választás 26 éves korig, a hátralevő 4 évet szeretném is hihasználni.
Ezt a CIB internetkártyát (ami nekem úgy tűnik, hogy egy "nem valódi" Mastercard) érdemes igényelni? Vagy elég a Moneybookers?
Nem árt, ha egy pókeresnek van egy dombornyomott kártyája, és a dombornyomott kártya mellé egy alap balesetbiztosítás is jár. Ez is szempont lehet, ha mondjuk jársz síelni, vagy egyéb alapszintű szabadidősportot űzöl külföldön.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik az a kártya amellyel be-és kifizetést is meg tudok oldani pl a Pokerstarson??????? Milyet és melyik bankban igényeljek???
Lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik az a kártya amellyel be-és kifizetést is meg tudok oldani pl a Pokerstarson??????? Milyet és melyik bankban igényeljek???
kár hogy már nem lehet az eredeti cikket elolvasni :( :(
kár hogy már nem lehet az eredeti cikket elolvasni :( :(
A link javítva.
További infók online fizetéshez:
Online Fizetsek | Online poker, Rakeback, Pker bnusz