s frissítenétek hogy milyen limiten mennyi pont gyűlik kb.? Persze tudom,hogy ez most jelentősen játékosfüggő, de engem azért érdekelne. Ha esetleg játszik ott valaki NL10-en is? akkor ő is írhatna egy adatot.
NL10-en az esély=a 0-val
azt hittem kevesebb... ;):(
Még a régi rendszerben is képtelenség lenne elérni:D
Szerintem az ujban jobban gyűlnek kis téten, mint régebben.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam:)
Elsore en is azt gondoltam, de aztan bebizonyitottam magamnak, hogy meg 50NL-en is csak 1/3-d annyi pontot kaptam, mint elotte...
Elsore en is azt gondoltam, de aztan bebizonyitottam magamnak, hogy meg 50NL-en is csak 1/3-d annyi pontot kaptam, mint elotte...
Nem akarom ujra kinyitni azt a bizonyos szelencet az uj B2B-s szabalyokkal kapcsolatban, az teny, hogy a regi jobban kedvezett a kisebb tetes jatekosoknak (konkretan nekem :))...
Hogy is van egyebkent az, hogy 50 es 100NL-en jatszol mar regota, es egy 30e Ft-os ipodot ajandekot akarsz valasztani??? En csak akkor vetemednek ilyenre, ha valami mondjuk eleg huzos arral rendelkezne (pl 35e VIP a laptopert, vagy 50e VIP a moncsiert), a tobbit meg megveszem olyan jo aron, ahogy csak tudom...
Nnnna mindegy, peace, csak furcsaltam... Mindenki mas dolgokat tart fontosnak, mashogy ossza be a penzt... :o