HS Badugi
Témának jó, de erre nem hiszem hogy létezhet egy egyértelmű helyes válasz, sok tényező számít.
A short deck ennyire nehéz? Néztem a szavazás állását és senki nem szavazott rá… Én meg pont ezt akartam kicsit jobban megtanulni.
Szeretném az opciókhoz kérni: Amiben a legjobb vagyok / Amihez van botom
A shortdeck 0%-at en sem ertem, majdnem arra szavaztam pedig. Forgalomban most erte el a PLO cg-t es teljesen fogalmatlanok benne még a jatekosok, szvsz.
A shortdeck 0%-at en sem ertem, majdnem arra szavaztam pedig. Forgalomban most erte el a PLO cg-t es teljesen fogalmatlanok benne még a jatekosok, szvsz.
Szerintem jelenleg még hatarozottan megéri. Ha nem kotelezodtem volna el mas mufaj irant, en most azt tanulnam.
Szerintem jelenleg még hatarozottan megéri. Ha nem kotelezodtem volna el mas mufaj irant, en most azt tanulnam.
Mindenhol 5% a rake short decknél?
Short deckhez csak annyit, hogy aki szerzett mar tapasztalatot benne vagy atlatja, azok azt mondjak hogy nem biztos h nagy karriert fog befutni. Most kecsegteto, mert sok az akcio, megvan az ujdonsag ereje is. Emellett nem kell megtanulni egy teljesen mas mufajt, draw jatekot, stb. Viszont ebbol kifolyolag a variancia is nagy, egy csomo helyzetben magasak az oddsok, preflop es postflop is sokat kell(ene) vedekezni callokkal