Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Az alábbi játéktípusok közül véleményed szerint hol a legegyszerűbb a mai pókerben profitot termelni?

banoster
Válasz Marcow kommentjére
2019. júl. 10. 14:14

HS Badugi

A legendás 7-3. :D

Ibiza
Válasz Buksisak kommentjére
2019. júl. 10. 18:29

Témának jó, de erre nem hiszem hogy létezhet egy egyértelmű helyes válasz, sok tényező számít.

Jaja, pl. milyen platformon jatszik az ember.

Legtobb penz egyertelmuen a legjobb klubokban van neten (PM es tarsai) csak hat az nagyon keves embernek elerheto. Ott a sorrend meg PLO HU, NLH HU illetve PLO/NLH 6max vagy 8max.

krixkrax
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. júl. 11. 14:29

A short deck ennyire nehéz? Néztem a szavazás állását és senki nem szavazott rá… Én meg pont ezt akartam kicsit jobban megtanulni.

lucifer Morningstar
2019. júl. 11. 14:49

Szeretném az opciókhoz kérni: Amiben a legjobb vagyok / Amihez van botom

Greyboy
2019. júl. 11. 15:12

A shortdeck 0%-at en sem ertem, majdnem arra szavaztam pedig. Forgalomban most erte el a PLO cg-t es teljesen fogalmatlanok benne még a jatekosok, szvsz.

krixkrax
Válasz Greyboy kommentjére
2019. júl. 11. 17:04

A shortdeck 0%-at en sem ertem, majdnem arra szavaztam pedig. Forgalomban most erte el a PLO cg-t es teljesen fogalmatlanok benne még a jatekosok, szvsz.

Szerinted érdemes lehet ebbe az irányba elmenni és ezt tanulgatni?

Greyboy
Válasz krixkrax kommentjére
2019. júl. 11. 18:03

Szerintem jelenleg még hatarozottan megéri. Ha nem kotelezodtem volna el mas mufaj irant, en most azt tanulnam.

csabacz
Válasz Greyboy kommentjére
2019. júl. 11. 19:02

Szerintem jelenleg még hatarozottan megéri. Ha nem kotelezodtem volna el mas mufaj irant, en most azt tanulnam.

Nem sok szerinted az 5% rake?

krixkrax
2019. júl. 12. 11:25

Mindenhol 5% a rake short decknél?

daniboy
2019. júl. 12. 12:06

Short deckhez csak annyit, hogy aki szerzett mar tapasztalatot benne vagy atlatja, azok azt mondjak hogy nem biztos h nagy karriert fog befutni. Most kecsegteto, mert sok az akcio, megvan az ujdonsag ereje is. Emellett nem kell megtanulni egy teljesen mas mufajt, draw jatekot, stb. Viszont ebbol kifolyolag a variancia is nagy, egy csomo helyzetben magasak az oddsok, preflop es postflop is sokat kell(ene) vedekezni callokkal

Élő ügyfélszolgálat