Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Az alábbi játéktípusok közül véleményed szerint hol a legegyszerűbb a mai pókerben profitot termelni?

kanrich_
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. júl. 12. 13:03

Most mondjuk ütik amíg tart az ereje (Stars most akarja bevezetni elvileg Spinre) de tényleg benne van hogy hamar ki fog fulladni.

banoster
2019. júl. 12. 16:21

Az engem meglepett, amit Greyboy írt, hogy játékosforgalomban már a PLO szintjén van.

naggeri
2019. júl. 12. 20:04

hát az engem is meglepne. van bármiféle forrás?

krixkrax
2019. júl. 13. 17:02

Tudtok esetleg olyan oktatóoldalt ahol a short deckre vannak használható oktatóanyagok?

Greyboy
2019. júl. 17. 21:46

Valahol olvastam. Talan a p5’s-on, ott szoktam hireket olvasni.

naggeri
2019. júl. 17. 22:06

őszintén szolva meg lennék lepve. szimplán azért mert -ahol szoktam nézni- PS-en, ACR-en totál halott a 6+holdem. de annyira h kb sosem látok akciot. PS-en ez betudhato egyébként a magas rake-nek is, mindenesetre ezek alapján nem hinném hogy online 6+holdem akár minimálisan is megkozelithetné a PLO-t. Élőben max ázsiában, de Vegasban szerintem egy asztalt láttam talán egyetlen egy nap amig kint voltam hogy ment volna 6+holdem cashgame.

csabacz
Válasz naggeri kommentjére
2019. júl. 17. 23:11

Hali
Vegasban próbáltad az omaha cash-t? Szerinted ugyan olyan téten live NLHoldem vs PLO, hol hozható nagyobb órabér, tekintve, hogy PLO-ban kevesebb hand/hour megy le viszont gondolom nagyobb edge hozható a mezőnyön.

crazy3317
Válasz Greyboy kommentjére
2019. júl. 18. 11:00

Valahol olvastam. Talan a p5’s-on, ott szoktam hireket olvasni.

hazudik a média!

Élő ügyfélszolgálat