Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Az utolsó 12 hónapban (bónuszokat nem számítva) nyertél vagy vesztettél pókeren?

hosocske
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 26. 16:34

Pedig mindenhol azt olvasom, hogy NL100-ig szorgalommal bárki eljuthat. Ezek szerint mégsem?

nem feltétlen, pl van aki idegileg nem bírja elviselni ha bukott egy stacket, és tiltre megy egyből, az lehet elötte bármilyen jó, ha az ilyet nem tudja megemészteni akkor bukó marad, de ez csak egy példa

ashnur
2010. ápr. 26. 16:37

Pedig mindenhol azt olvasom, hogy NL100-ig szorgalommal bárki eljuthat. Ezek szerint mégsem?

"szorgalommal"

Zehy
2010. ápr. 26. 16:47

Ez ettől még így van, de nincs összefüggés az általam említett példa és e megállapítás között. Vki vagy felfogja amit olvas/tapasztal és ez segíti a fejlődését vagy nem.

titcar
Válasz Zehy kommentjére
2010. ápr. 26. 16:57

én inkább erre lennék kíváncsi:
1% Nem játszottam az utolsó 12 hónapban

ha valaki 12 hónapja nem játszott, az miért olvassa az oldalt? :D

ashnur
Válasz titcar kommentjére
2010. ápr. 26. 16:58

valószínüleg a hírek, fórum és a blogok miatt.

jabyga
Válasz ashnur kommentjére
2010. ápr. 26. 17:06

És én mit jelöljek? Mert az uccsó egy évet figyelembe véve, online eljáttszottam 50 dolcsit, tehát vesztő vagyok, viszont élőben a befektetett pénzem sokszorosát nyertem vissza! Vagy ez csak online kérdez?

Yomb1e
Válasz ashnur kommentjére
2010. ápr. 26. 17:08

valószínüleg a hírek, fórum és a blogok miatt.

Akkor ő csak Petikepokika lehet!:D

kocka21
Válasz titcar kommentjére
2010. ápr. 26. 17:45

Pl. lehet, hogy még csak nemrég olvassa az oldalt és, még nem kezdett el játszani. Én anno csak 2 hónappal azután kezdtem el valódi pénzben játszani, hogy az Akadémián regisztráltam, és elkezdtem a stratégia cikkeket olvasni.

Agitator
2010. ápr. 26. 17:47

Én élőben annyit nyerek amit online veszítek, így a nullásat jelöltem :D

mrj
2010. ápr. 26. 18:01

Elég durva, hogy az Akadémiások közül csak 65% a stabil nyerő 1 éves viszonylatban.

kb ugyanennyi a főoldali kérdésre helyes választ adók aránya, pedig azok meglehetősen alap kérédsek szoktak lenni

Élő ügyfélszolgálat