Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Az utolsó 12 hónapban (bónuszokat nem számítva) nyertél vagy vesztettél pókeren?

dj.reLax86
Válasz mrj kommentjére
2010. ápr. 26. 18:17

.

on line: bukó kb 1500$
élő: kb nulla.
egyenleg: -1500$ :D

dj.reLax86
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. ápr. 26. 18:22

.

hozzáteszem ez az 1500$ bukó kb 200 torna termése amiről még messzemenő következtetést nem akarok levonni. Ha elérem mondjuk a 10K$ bukót akkor valószinüleg befejezem a játékot.

fejes1988
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 26. 18:54

Elég durva, hogy az Akadémiások közül csak 65% a stabil nyerő 1 éves viszonylatban.

"Csak?" Sztem ez elég jó arány.

geristar
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. ápr. 26. 18:56

Én eddig nyertem 270$-t, de csak decembertől nyomom és csak micro limiten! :)

Badzso
Válasz geristar kommentjére
2010. ápr. 26. 19:15

Véget értek sajnos a szép idők amikor nl10,25-n minimális játékkal és játéktudással 500 dodo bonuszokat lehetett akasztani a partin és az ongamen pl + jó kis plussz a játékból.
Mostanába már kell egy minimális tudás hogy nyerjen valaki egyből breakeven vagyok én is :)

want2push
Válasz Badzso kommentjére
2010. ápr. 26. 23:20

mi volt akkor? :)
amúgy ez a fish/nem fish kérdés szerintem nézőpont kérdése. én fish vagyok az itt játszó regekhez viszonyitva, de hozzám képest fish-t is elég sokat tudnék találni rövid időn belül bárhol. ugyanigy, az itteni prok is fishek pl dwan-hoz képest (ne vegye magára senki)
szerintem aki veszi a fáradtságot, hogy hand-eket postoljon, vagy más handelemzéseit olvassa, hogy ezáltal fejlessze a saját játékát, az már nem fish. számomra fish az aki _szórakozásból_ felutal némi lóvét X site-ra és eljátsza belátható időn belül, aztán megint felutal, ha úgy tartja kedve.
akinek megfordult már a fejében a bankroll fogalom és a megfelelő tétü asztalválasztás, az minimum hobbijátékos :)

Ezt én is így látom. És minél több tapasztaltabb játékos veszi a fáradságot, hogy legalább alkalmanként hozzászóljon, segítsen annál jobb lesz a helyzet.

balage78
Válasz want2push kommentjére
2010. ápr. 27. 0:35

Akkor itt feltenném az engem régen nyomasztó kérdést, hogy jónéhány akadémiás nickjét beirva a PTRbe eléggé nem az látható, amit egyébként a blogjában ir, vagy sugall. Senki ne vegye sértésnek, csak nem értem hogy lehet ez.
Nyilván nem pontos a PTR, de azért 90%ban biztos az, azaz egy "nyerő" játékosról nem mutathat veszteséget.
Szerintem nagyon sok játékos egyáltalán nem követi a nyerségeit\veszteségeit. Élőben meg persze mindenki nyereséges, amig fel nem teszed neki a kérdést hogy felir-e minden nyereményt\nevezést, illetve külön tartja -e a pokerpénzét.

hosocske
Válasz balage78 kommentjére
2010. ápr. 27. 0:39

Akkor itt feltenném az engem régen nyomasztó kérdést, hogy jónéhány akadémiás nickjét beirva a PTRbe eléggé nem az látható, amit egyébként a blogjában ir, vagy sugall. Senki ne vegye sértésnek, csak nem értem hogy lehet ez.
Nyilván nem pontos a PTR, de azért 90%ban biztos az, azaz egy "nyerő" játékosról nem mutathat veszteséget.
Szerintem nagyon sok játékos egyáltalán nem követi a nyerségeit\veszteségeit. Élőben meg persze mindenki nyereséges, amig fel nem teszed neki a kérdést hogy felir-e minden nyereményt\nevezést, illetve külön tartja -e a pokerpénzét.

én felírom, de sajna külön én se tudom tartani:D

ravasz
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 27. 2:10

100$, pontosabban 50+50, mert az első 50$-t elbuktam, és a második 50$-ból építkeztem az elmúlt 1 évben.

1kis segitseggel.....nem irom ide ki az de ha mar ennyire buszke vagyh elindultal felfele ,akkor nyugodtam ideirhatnad es megkoszonhetned neki mert elotte bizony....szardinia...es nem a szigetre gondoltam.:D:P
Want2push+1
Zehy+1

kocka21
Válasz ravasz kommentjére
2010. ápr. 27. 7:58

1kis segitseggel.....nem irom ide ki az de ha mar ennyire buszke vagyh elindultal felfele ,akkor nyugodtam ideirhatnad es megkoszonhetned neki mert elotte bizony....szardinia...es nem a szigetre gondoltam.:D:P
Want2push+1
Zehy+1

Nem igazán értem, miért írod ezt. Ha mrj-re gondolsz, akkor igen, így van, ő segített összerakni az SH játékomat. De ha valaki beleolvasott az elmúlt 2-3 hónapban bármelyik blogbejegyzésembe, vagy a fórum topic-omat olvassa, az találkozhatott vele, hogy jó néhányszor már szóvátettem, mennyit köszönhetek az ő segítségének. Tehát még egyszer: köszi mrj-nek a segítséget.

És valóban, nem esett nehezemre, hogy publikáljam a blog-omban, hogy hiába voltam folyamatos nyerő FR-en, az SH-ra átállás nem volt zökkenőmentes. FR-en nem volt bukó hónapom a kezdetek óta, a BR-om pedig a FR abbahagyásakor, tavaly novemberben volt annyi, mint ahová most sikerült visszaküzdenem magam SH-n, tehát mostanra visszahoztam a teljes bukót SH-n.

Élő ügyfélszolgálat