Ha ma helyreállna a Full Tilt Poker működése, akkor...
az utóbbi időben nem játszottam a fulltilten. ha helyreáll minden és huzamosabb ideig gördülékenyen, megbízhatóan folynak az ügyeik, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy majd valamikor beutalok, de biztos, hogy nem a teljes rollom. - nem tudom ez melyik válaszlehetőség, fáradt vagyok:P
bánatosan, de azonnal kivenném a teljes rollomat... és mennék nem tudom melyik terembe, talán a Betsson-ra.
úgy vélem elég sok játékosnak megingott a bizalma a teremmel kapcsolatban.
ez volt a kedvenc termem.
Lehet, hogy kevesebbet tartanék bent de az 100%, hogy játszanék ott tovább hiszen ha nem adom meg a bizalmat az új managementnek, akkor lehetnek akármilyen jók, ha a fejük tetejére állnak akkor sem tudják tovább vinni az online póker második, sokak szerint legjobb termét és ezzel az online póker játékosok hatalmas veszteséget könyvelne el, hiszen teljesen egypólusúvá válna a piac és ugye ahol nincs verseny, ott nem jár jól az ügyfél.
Lehet, hogy kevesebbet tartanék bent de az 100%, hogy játszanék ott tovább hiszen ha nem adom meg a bizalmat az új managementnek, akkor lehetnek akármilyen jók, ha a fejük tetejére állnak akkor sem tudják tovább vinni az online póker második, sokak szerint legjobb termét és ezzel az online póker játékosok hatalmas veszteséget könyvelne el, hiszen teljesen egypólusúvá válna a piac és ugye ahol nincs verseny, ott nem jár jól az ügyfél.
Mindig lesz konkurencia.
Rövid időn belül a bwin/party ebből nagyot kaszál majd.
Nem véletlen bwin/ongame tekintetében az elmúlt pár hónap változásai.
Pl.: max rake már ugyanannyi, mint PS-en, FR és SH asztalok létszáma beállt a standardra (9 és 6 fős), a klíens java alapú lett, ami sokkal gyorsabb.
Persze van még mit finomítani...
Az utóbbi időben nem játszottam a teremben, de a bent levő csekélyke pénzemmel játszanék újra.
Se be - se ki nem utalnék a jövőben.
FTP-n simán lehet 20 asztalozni Ongame-en ha valaki 9 asztalozik az már istenkirálycsászár. A Bwin/Party fúziót meg messze túlértékelik pedig semmilyen komoly eredményt nem értek el és valszeg sosem lesz annyi játékosuk, mint az FTP-nek, a Starsról meg ne is beszéljünk. Nem lesz konkurencia. A Bwin Party egy stabil 3. helyre jó többre nem.
Az Ongame kliens tényleg rettenetes, de a Partyé egyáltalán nem rossz. Szerintem simán lehetne annyi játékosuk, mint amennyi a Full Tiltnek volt, ha ők is fogadtak volna amerikai játékosokat. Party ügyfélszolgálat engem visszahívott telefonon, a Full Tiltnél hetek kellenek hogy egy emailra válaszoljanak.