Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Hogy sikerült a 2011. es póker éved?

Pokeradmin
2011. dec. 23. 11:28

Hogy sikerült a 2011. es póker éved?

Tovább a szavazáshoz

dfecco23
Válasz Pokeradmin kommentjére
2011. dec. 23. 12:23

A szavazás utolsó pontjában a dátum nem 2011, hanem 2010 lett, gondolom ez szerkesztési hiba.

Admin
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. dec. 23. 12:38

Igen, javítottuk :-)

QQ-Gigolo-7
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 23. 14:12

Ha Az FTP nem csődölt volna be, illetve ha nem loptak volna meg akkor lehet, hogy meglenne az első millám :D
Egyébként nekem jó év volt, de 2012 még jobb lesz :PPP
Gondolkozok rajta, hogy MTT-re váltok :P

redoubtable
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. dec. 23. 15:33

Én nem pókereztem túl sokat. Stars 499 torna 3635$ nyeremény - 18% roi Full tilt 24 torna 761$ nyeremény 190% roi. Így a tornákban nullán vagyok kb CG en pedig 156214 leosztás [/b]6$[/b] plusz meg az fpp. :D Tehát idén semmit nem ért hogy játszottam. Jövőre jó lenne legalább 3X-4X ennyit játszani mindenből. Majd meglátjuk mire lesz időnk.

titcar
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 23. 17:22

[x] hosszabbra, mint szerettem volna, FU FBI

Galambos Tarzan
Válasz titcar kommentjére
2011. dec. 23. 17:33

En gyakorlatilag a nullarol kezdtem el februarban. A szabalyokat tudtam es ennyi, de pl. azt se tudtam mit jelent a 3bet. NL2-n kezdtem meg 1$ -os SNGken $50 befizetessel. Most ott tartok, hogy 3K a rollal megvetettem a labam mar a $22os SNGken is, de volt alkalmam jatszani nem egyszer 100$ folotti MTT-t es egyszer 320$-ost is. Eloben az 1000Ft revuyrol a 15K Ft rebuyig jutottam. Egesz evben ebbol eltem, nem volt mas bevetel. Nyertem tobb MTT is igy a cashoutokkal egyutt es a rollomat is beleszamitva siman tul vagyok a milla profiton. Pl az egyhetes nyaralast es a TVmet is ebbol Fizettem, stb. Mindezt ugy, hogy ket 1Ks downswinget is atveszeltem. Jobban sikerult az elso ev, mint vartam. Hasonlo jokat mindenkinek jovore!

redoubtable
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. dec. 23. 17:38

Szép munka Tarzan! Legjobbakat 2012 re!

JuhaAasz
2011. dec. 23. 17:39

En gyakorlatilag a nullarol kezdtem el februarban. A szabalyokat tudtam es ennyi, de pl. azt se tudtam mit jelent a 3bet. NL2-n kezdtem meg 1$ -os SNGken $50 befizetessel. Most ott tartok, hogy 3K a rollal megvetettem a labam mar a $22os SNGken is, de volt alkalmam jatszani nem egyszer 100$ folotti MTT-t es egyszer 320$-ost is. Eloben az 1000Ft revuyrol a 15K Ft rebuyig jutottam. Egesz evben ebbol eltem, nem volt mas bevetel. Nyertem tobb MTT is igy a cashoutokkal egyutt es a rollomat is beleszamitva siman tul vagyok a milla profiton. Pl az egyhetes nyaralast es a TVmet is ebbol Fizettem, stb. Mindezt ugy, hogy ket 1Ks downswinget is atveszeltem. Jobban sikerult az elso ev, mint vartam. Hasonlo jokat mindenkinek jovore!

wow, nice gl jövőre :)

mátííí
2011. dec. 23. 17:43

Nice!Grat!Gl a továbbiakban;)

Élő ügyfélszolgálat