Szép munka Tarzan! Legjobbakat 2012 re!
En gyakorlatilag a nullarol kezdtem el februarban. A szabalyokat tudtam es ennyi, de pl. azt se tudtam mit jelent a 3bet. NL2-n kezdtem meg 1$ -os SNGken $50 befizetessel. Most ott tartok, hogy 3K a rollal megvetettem a labam mar a $22os SNGken is, de volt alkalmam jatszani nem egyszer 100$ folotti MTT-t es egyszer 320$-ost is. Eloben az 1000Ft revuyrol a 15K Ft rebuyig jutottam. Egesz evben ebbol eltem, nem volt mas bevetel. Nyertem tobb MTT is igy a cashoutokkal egyutt es a rollomat is beleszamitva siman tul vagyok a milla profiton. Pl az egyhetes nyaralast es a TVmet is ebbol Fizettem, stb. Mindezt ugy, hogy ket 1Ks downswinget is atveszeltem. Jobban sikerult az elso ev, mint vartam. Hasonlo jokat mindenkinek jovore!
Köszönöm! Rengeteg időm van benne, ezt minden túlzás nélkül mondhatom, hogy nyomtam annyi elméletet + játékot időben, mintha rendesen eljártam volna dolgozni (vendéglátós vagyok, heti 60 óra meló). És még így is sok igazi profihoz képest gyerekcipőben jár a játékom. Motiváció legyen jövőre, és akkor menni fog minden.
Egyébként az első hozzászólásaimon látszott, hogy mennyire poker analfabéta voltam év elején, savaztak is érte párszor :D
Az itten közösség nélkül nem ment volna, ezt hozzá kell tennem, és nem jó pofizásból mondom, hanem mert ezek a tények.
Szép munka Tarzan! Legjobbakat 2012 re!
Én ebben a pillanatban kb úgy állok, hogy megtízszereztem a rollt év eleje óta (600$->kb 6k$) de nem részletezem, mert egyrészt még nincs vége az évnek másfelől meg írok majd róla blogot :)
Én ebben a pillanatban kb úgy állok, hogy megtízszereztem a rollt év eleje óta (600$->kb 6k$) de nem részletezem, mert egyrészt még nincs vége az évnek másfelől meg írok majd róla blogot :)
jan . feb. marc. aprl. maj. jun. = fasza!
utána valamiért nemadta, júl, aug, szept. minimális plussz, de rengeteg játékidő.
okt.jó lett volna, utolsó két nap feleztem profitom.
nov. végre adta, jól is ment a játék. utána jött az ongame szopatás! 5 pp helyett 3,6 pp 1$ tournament fee . Hogy szívjatok gázt!!!
december ipoker, rendesen rátett a szerszámra, de mostmár végig kell tolnom a rake race miatt.
Köv évben nemtudom mi lesz!
kb. ennyi.
Nekem kiválóan. Visszatoltam a tavalyi egész éves nem kevés profitot, így az én esetemben is fennáll hogy jövőre megint a 0-ról kezdem :D
Ez egy jó topic.
Én 300$-ral rendelkeztem, amikor valaki elkezdett stakelni és tanítani. Ez volt május-június. Első hónapban 5$-os, 2. hónapban 5-max 11$-os turbo 5-max SNG-ket toltam plusz behúztam egy döntő asztal helyezést az 50k high-rollersen az Ongame-en. Mintegy 2500-3000$-al váltunk el egymástól.
Ezután egy végeláthatatlannak tűnő down következett, amely három hónapon át tartott. Plusz a játékom is leromlott. Ráadásul nem várt költségeim lettek+gép is tönkre ment. Majd kórházba kerültem és az még rátett egy lapáttal.
Októberben 800$-ral döntöttem el azt, hogy ez így nem mehet tovább és elkezdtem nagyon komolyan átnézni a játékomat, meg Bazsitól is vettem 2,5 órát. Még 2.5 hátra van és innen is üzenem Bazsi, hogy amint lesz időm BE FOGJUK PÓTOLNI:D
Decemberi hónapom elég jól alakult. Végre megint megközelítettem a 2k-s rollt és december 31-ig ezt át is szeretném szakítani. 2010 elejéán azt tűztem ki, hogy 10k rollt, de ember tervez, Isten végez... viszont 2011- első harmadában fel akarok lépni 22-re, de oda csak 4k$ rollal megyek fel, meert brutális a variancia. Ráadásul most a RB is hatalmasat zuhant (kb 20%-ot) az új 3,6 pp miatt.
A jövőtől azt várom, hogy folytathassam a játékot. Fizessek 30-35% adót+tb+járulékot a NYERESÉGEMBŐL és így nem lesz hatalmas fizetésem, de annyi bőven lesz mint egy melóval, amit ráadásul utálnék is.
Áldott Békés Karácsonyt Kívánok Nektek!
Te várod, hogy fizethess adót? :) Mert én biztos, hogy nem. Amúgy grat az évhez.
Boldog ünnepeket :)