Pókeren nyert tőkédből indítottál már vállalkozást?
Új szavazásunk immár aktív.
Kérdésünk ezúttal arra vonatkozik, hogy indítottál-e vagy tervezel-e indítani vállalkozást a pókeren megnyert tőkédből?
Pókeren nyert tőkédből indítottál már vállalkozást?
lakást vettem belőle amit kiadtam albérletbe, az mennyire vállalkozás? :)
Amennyivel adohivatalhoz kerul az összeg annyiban nagyon is. Ne feledjük, hogy Magyarország gazdaságát a vállalkozások tartják fent es ado sem terheri a pokert immár. Bízom benne hogy sokáig igy marad, de erdemes visszaforgatni kicsit az országnak.
Regie! Egyenesen Lőrincnek szoktam küldeni hogy a sok kezelési költség miatt ne bukjon belőle egy fillért se :) .
EN nem szeretem az olyan kartyasokat, akik csak magukra vagy a közvetlen környezetükre gondolnak. Sztem ha az ország ilyen jo körülményeket teremt a profi pokerre erdemes kicsit visszaadni a hazának es befektetni!
EN nem szeretem az olyan kartyasokat, akik csak magukra vagy a közvetlen környezetükre gondolnak. Sztem ha az ország ilyen jo körülményeket teremt a profi pokerre erdemes kicsit visszaadni a hazának es befektetni!
Az év ebben a szakaszában az emberek hajlamosak túlzásba esni az itallal.
Az év ebben a szakaszában az emberek hajlamosak túlzásba esni az itallal.