dyabló73
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. máj. 25. 7:06
Hét egyszer reméljük lesz magyar bajnok.
knowthisgame
Válasz dyabló73 kommentjére
2013. máj. 25. 7:34
Hét egyszer reméljük lesz magyar bajnok.
na végre valaki aki megmondja a frankót !
Thorles
2013. máj. 25. 9:46
Akár így nevezzük, akár úgy, a lényeg hogy sok sikert kívánok minden kiutazónak!
jak1
2013. máj. 25. 11:23
Most már csak azt nem értem, hogy ha kizárólag a main event megnyerése jelent világbajnoki címet, akkor luigi hogyan lehet mégis világbajnok?! Valami szar van a palacsintában!
Romsy
2013. máj. 25. 11:23
fociban az angol másodosztály bajnoka a világbajnok!
Tomi_0095
2013. máj. 25. 11:43
Szerintem 1PLO karkötő és 2NLHE lesz,Main eventet legjobb 50-be lesz 2magyar,de ne legyen igazam és mindenből sokkal több legyen!!:)
fejes1988
Válasz sakkos000 kommentjére
2013. máj. 25. 11:53
Én csak a versenyek nevén vitatkozok. Végig nézitek mondjuk Hellmuth eredmény sorát, az első karkötőjénél van ott egyedül, hogy NL Holdem világbajnok, a többinél az van hogy megnyerte X év Y versenyét. Nem az elért eredményt becsülöm le.
A 10k$-os versenyek mellé írják oda minden játékban, hogy Championship, mivel az a legrangosabb, legnagyobb presztízzsel bíró, legnagyobb buyinű.
De ettől még a "kisebb" versenyek is ugyanúgy világbajnoki eventek.
Guten3213
2013. máj. 25. 12:14
Nem tudom, hogy lesz-e idén magyar győztes.... nem biztos, hogy kitudok utazni :(
kidelpiero
Válasz Holdenper kommentjére
2013. máj. 27. 21:11
Teljesen jogos, amit ír a sakkos...Jamie Gold ezerszer inkább póker világbajnok, mint az Iteo, meg a Bélabácsi. A kilövős játék teljesen más, a 2-7TD meg nem is holdem...legközelebb majd az omaha nyertesre mondjátok, hogy világbajnok? NÉGY kezdőlap van, és ha bekerül az mindig flip:confused:
Jamie Gold világbajnok. Amennyiben azt akarod sugallni, hogy ő nem érdemli meg, mert végigmákolta a versenyt, akkor azt állítod, hogy ő a játék semelyik szegmensében sem volt jobb az ellenfeleinél, azaz egy állatkerti majom is ülhetett volna ott, tehát a pókerben nem számít a tudás= a póker szerencsejáték. Ha viszont kimondjuk ezt, teljesen meddő a vita, hogy a magyarjaink világbajnoknak számítanak-e vagy sem, mert nem hiszem h dicsőség például Gyulafirátót Törpi Hörpi kocsmájának 2009 évi kockásgép bajnokának lenni, főleg ha csak a 10-es tét bajnokai vagyunk és van külön bajnoka a 20 50 és 100-as tétnek, a high roller 200-as tétet pedig évek óta a bodzatermesztésből élő Lakatos Armandó uralja.
Ettól függetlenül persze mind a három magyar játékost jóval képzettebb, jobb játékosnak tartom Jamie Goldnál, és hatalmas teljesítménynek tartom amit elértek. Csak a tény attól még tény marad.