úgy tűnik kidelpiero-nak nem jött át az irónia :)
srácok most tényleg ilyeneken vesztek össze ebben a topikban? kicsit tegyétek már félre ezt a jó öreg aszariskeserű mentalitást
a vitába nem mennék bele, a karkötő akkor is karkötő...viszont a magyar prok úgy eltüntek, h talán álszakállban fogják átvenni a nyereményt, senki nem blogol, mindenki bujkál....
Szerintem még Jamie Goldnál is van rosszabb világbajnok: Jerry Yang
"God Let me win this I have a purpose"
Ez a pokervb kb. olyan, mint az olimpián az úszás. Kioszatnak kismillió érmet nagy ádfedéssel ugyanazoknak az embereknek. Ennyi erővel lehetne olyan, teszem azt tenisz vb-ket is rendezni, hogy 1 set-et, 2-őt, 3-at kell nyerni és akkor rögtön 3 világbajnok lesz. De ha megnézitek a PS-en egymást érő versenysorozatokat, akkor is az az érzése az embernek, hogy örökké bajnokok születnek. Nagyon ügyesen ki van ez találva.
Hány magyar van kint?
Ez a pokervb kb. olyan, mint az olimpián az úszás. Kioszatnak kismillió érmet nagy ádfedéssel ugyanazoknak az embereknek. Ennyi erővel lehetne olyan, teszem azt tenisz vb-ket is rendezni, hogy 1 set-et, 2-őt, 3-at kell nyerni és akkor rögtön 3 világbajnok lesz. De ha megnézitek a PS-en egymást érő versenysorozatokat, akkor is az az érzése az embernek, hogy örökké bajnokok születnek. Nagyon ügyesen ki van ez találva.
alig van olyan, akinek 2-t, vagy többet sikerül nyerni.
Én negatív leszek szigorúan statisztikai alapon nézve sajnos nem lesz magyar világbajnok.
Egyébként felmerült itt Jamie Gold neve. Na szerintem az ő világbajnoki címe lehet az aduász azok kezében, akik be szeretnék bizonyítani, hogy a poker 99%-ban szerencsejáték.
(No offense én nem osztom a véleményüket.)
úgy tűnik kidelpiero-nak nem jött át az irónia :)
srácok most tényleg ilyeneken vesztek össze ebben a topikban? kicsit tegyétek már félre ezt a jó öreg aszariskeserű mentalitást
Menetelés alatt arra a 4-5 kulcspartira gondolsz, ahol figyelmetlen volt vagy mákolt pl. egy AK vs AK-t?
Ez nem degradálás akart lenni, de hatalmas szerepe van a szerencsének még mindig.