Póker Fórum Archívum > Freeroll > Chili Poker exkluzív bankroll építő freeroll sorozat (díjazás: $1.000)

atiis
Válasz atiis kommentjére
2008. dec. 14. 20:47

Zaggamann
egész jól állsz:)

annafan
Válasz +Norbi+ kommentjére
2008. dec. 14. 20:48

még jó, hogy én dikakad3-mal próbálkoztam feszt... :)

netfalo
Válasz atiis kommentjére
2008. dec. 14. 20:49

Sajnálattal közlöm, hogy a mai "Tippeljük meg meddig jut a 3vakegér" verseny technikai okok miatt elmarad a következőt csütörtökön szervezzünk ilyen tájt:D
sok sikert azoknak akik bejutottak

V.Peti
Válasz netfalo kommentjére
2008. dec. 14. 20:51

Sajnálattal közlöm, hogy a mai "Tippeljük meg meddig jut a 3vakegér" verseny technikai okok miatt elmarad a következőt csütörtökön szervezzünk ilyen tájt:D
sok sikert azoknak akik bejutottak

nono! ki tippelt a legközelebb? :)

ironbed
2008. dec. 14. 20:51

ceTTel!

Mi lenne, ha visszavennél???!!! A többieknek igaza van: ingyen lehetőség, ami technikai hiba miatt nem jött össze. Anyázni nem kellene emiatt, max bosszankodni.

netfalo
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 14. 20:54

nono! ki tippelt a legközelebb? :)

https://poker-akademia.com/vBulletin/freeroll/4810-chili-poker-exkluziv-bankroll-epito-freeroll-sorozat-dijazas-1-000-a-12.html#post73537

Ha megnézed a verseny kiírást akkor láthatod, hogy pontosan kell eltalálni a helyezést. A másik, hogy a nyereményem 10%-ának megfelelő értékben kapja meg a nyertes a tárgy nyeremény, de most nem nyertem semmit:D

Admin
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. dec. 14. 21:02

... meg szidjátok az adminokat?? szerintetek ők nem hibázhatnak??

Ahogy korábban is írtuk, mi ezt a jelszót egyeztettük le a chili pókerrel, ahol szintén emberek dolgoznak és éppen ezért hibák előfordulhatnak.

Itt szeretnénk mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a Póker Akadémia fóruma nem a trágár és szitkozódó postok helye, azokat megírni sem érdemes, mert egyrészt moderálni fogjuk őket, másrészt többszöri eset után a felhasználót törölni fogjuk (természetesen privát figyelmeztetések után).

Megértéseteket köszönjük, várunk mindenkit a következő alkalommal!

ooooobi
2008. dec. 14. 21:03

de ez azt jelenti h csak 1. vagy 2. helyre van ertelme betippelni a helyezesed, mert csak azok fizetnek

netfalo
Válasz ooooobi kommentjére
2008. dec. 14. 21:16

tudom:D

Admin
2008. dec. 14. 22:14

Máris sikerült egyeztetni a Chili Poker-rel a ma esti jelszó probléma kapcsán. Mégegyszer elnézést kérünk a hiba miatt, időközben kiderült, hogy a jelszót az iPoker hálózat adminisztrátora nézte el a beállítás során.

A ChiliPoker jóvoltából egy extra bankroll építő freeroll versenyt iktatunk be, így mindenkinek lesz egy új lehetősége az $50 bankroll megnyerésére.

Az extra fordulót karácsony előestéjén, december 23-án 20:30-tól rendezzük meg.

Élő ügyfélszolgálat