Hivatalosan is mindenkitől elnézést kérünk, a hiba azonban nem nálunk volt, mi mindent megteszünk azért, hogy maradéktalanul élvezhessétek az extra összeget, amit a Chilipoker felajánlott nektek. Sajnos technikailag nem kivitelezhető tökéletesen, hogy azok játszhassanak csak, akik az Akadémia linkjén keresztül regisztráltak, mert külön kezeljük az affiliate rendszerünket, melyhez a hálózatnak nincs hozzáférése. A jelszó természetesen az itt közzétett volt, emberi hiba történt, az iPokeresek nagyon sok versenyt hoznak létre minden nap, persze ez minden lemaradt résztvevő számára csalódás, mint ahogy nekünk is az, ezért máris kitűztük a pótlás időpontját. Aki ma nyert, természetesen megtarthatja a nyereményét! Megértéseteket és elnézésetek előre is köszönjük, és mint mindig minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy zavartalanul élvezhessétek a játékot a sorozat folyamán, hiszen a pénz mellett ez is nagyon fontos.
Hivatalosan is mindenkitől elnézést kérünk, a hiba azonban nem nálunk volt, mi mindent megteszünk azért, hogy maradéktalanul élvezhessétek az extra összeget, amit a Chilipoker felajánlott nektek. Sajnos technikailag nem kivitelezhető tökéletesen, hogy azok játszhassanak csak, akik az Akadémia linkjén keresztül regisztráltak, mert külön kezeljük az affiliate rendszerünket, melyhez a hálózatnak nincs hozzáférése. A jelszó természetesen az itt közzétett volt, emberi hiba történt, az iPokeresek nagyon sok versenyt hoznak létre minden nap, persze ez minden lemaradt résztvevő számára csalódás, mint ahogy nekünk is az, ezért máris kitűztük a pótlás időpontját. Aki ma nyert, természetesen megtarthatja a nyereményét! Megértéseteket és elnézésetek előre is köszönjük, és mint mindig minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy zavartalanul élvezhessétek a játékot a sorozat folyamán, hiszen a pénz mellett ez is nagyon fontos.
Máris sikerült egyeztetni a Chili Poker-rel a ma esti jelszó probléma kapcsán. Mégegyszer elnézést kérünk a hiba miatt, időközben kiderült, hogy a jelszót az iPoker hálózat adminisztrátora nézte el a beállítás során.
A ChiliPoker jóvoltából egy extra bankroll építő freeroll versenyt iktatunk be, így mindenkinek lesz egy új lehetősége az $50 bankroll megnyerésére.
Az extra fordulót karácsony előestéjén, december 23-án 20:30-tól rendezzük meg.
akkor nem is aggodom, hogy elaludtam a tegnapi versenyt. :D :D :D
Bravo Chili! Nekem szimpatikus kis terem.
Látom azért már nem olyan feszült a légkör mint tegnap volt :)
Meg sokkal parlamentálisbbak az emberek.
Egyébként sztem ez igen nalelkű ajánlat a chilitől mikor igazából nem is ők hibáztak.
Egyébként ki lett az első kettő a privi sit n go-ból?
Nemrég regiztem a chilire,melyik nap vannak a legjobb freerollok?
Nemrég regiztem a chilire,melyik nap vannak a legjobb freerollok?
Lassan lesz jelszó, ugye?, Jah, csak egy óra múlva :D
sziasztok. hát reméljük ma nem is lesznek problémak a koddal sem:) amugy sok sikert mindenkinek.