semmigáz.. lassan vége, ...... anyját kiestem ötödiknek.. többet éreztem magamba, na mind1. fejest ne kérdezzétek mitgondol az egészről :P
Hát meg kell valljam, az ipoker egy elég érdekes hálózat! A napokban olvastam egy blogbejegyzést, miszerint a fiatalember ebben a hálózatban képzeli el a jövőjét...nagyon gyorsan keresse fel kezelőorvosát azt javaslom...
megmondom őszintén, ilyen tiltet még soha nem éreztem, és ez nem vicc..egy freeroll okozta mindezt, kimondani is funny..
sikerült 4.-nek kiesnem 67o-val, a monsterstack a 10BB-s ollét instacallolta A9-el..
flop:7 K J..itt már tudtam mi jön, turn 10, river Q
A vicc az egészben az, hogy mondhat bárki bármit, mindez azért történt így, mert nekem volt kevesebb...így van az RNG beállítva...nekem ne mondja senki azt, h élőben egymás utáni 5 handben 30-70-ről lejavul vki...
easy money lett volna, meg lehet is még, simán 30k+ stackkel sit outon nyernem kellett volna..erre föl kiejt 4.nek...pedig jól elszatoztam volna már 100$-ból..amit most érzek, olyan nincs
majd vasárnap...
Good night 4 all!
Hát meg kell valljam, az ipoker egy elég érdekes hálózat! A napokban olvastam egy blogbejegyzést, miszerint a fiatalember ebben a hálózatban képzeli el a jövőjét...nagyon gyorsan keresse fel kezelőorvosát azt javaslom...
megmondom őszintén, ilyen tiltet még soha nem éreztem, és ez nem vicc..egy freeroll okozta mindezt, kimondani is funny..
sikerült 4.-nek kiesnem 67o-val, a monsterstack a 10BB-s ollét instacallolta A9-el..
flop:7 K J..itt már tudtam mi jön, turn 10, river Q
A vicc az egészben az, hogy mondhat bárki bármit, mindez azért történt így, mert nekem volt kevesebb...így van az RNG beállítva...nekem ne mondja senki azt, h élőben egymás utáni 5 handben 30-70-ről lejavul vki...
easy money lett volna, meg lehet is még, simán 30k+ stackkel sit outon nyernem kellett volna..erre föl kiejt 4.nek...pedig jól elszatoztam volna már 100$-ból..amit most érzek, olyan nincs
majd vasárnap...
Good night 4 all!
Tegnap egy ipokeres teremben (nincs reklám :D ) játszottam tournamentet.
1 óra alatt 4X kaptam AA-t,2XJJ-t1XQQ-t.
Nincs benne semmi furcsa,kivéve az ászokat. :D
no problem... holnap megint lehet tolni :D
aki 4-szer leszedett tegnap, lacaka-nak üzenem, jöhet a player transferrel a 20$ :D
üdv.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek.Vasárnap remélem megint "játszunk".Addig is vígyázzatok magatokra és egymásra és ne káromkodjatok,Karácsony van.Szeretem a hármasokat! Üdv Géza.
lenyomtam már ipokeren több100ezer handet nincs az rngben semmi különleges...
lenyomtam már ipokeren több100ezer handet nincs az rngben semmi különleges...
Hali. Jelszót kérhetünk? :)