Póker Fórum Archívum > Freeroll > Chili Poker exkluzív bankroll építő freeroll sorozat (díjazás: $1.000)

GreEko
Válasz +Norbi+ kommentjére
2008. dec. 23. 22:33

semmigáz.. lassan vége, ...... anyját kiestem ötödiknek.. többet éreztem magamba, na mind1. fejest ne kérdezzétek mitgondol az egészről :P

fejes1988
Válasz GreEko kommentjére
2008. dec. 23. 22:43

Hát meg kell valljam, az ipoker egy elég érdekes hálózat! A napokban olvastam egy blogbejegyzést, miszerint a fiatalember ebben a hálózatban képzeli el a jövőjét...nagyon gyorsan keresse fel kezelőorvosát azt javaslom...
megmondom őszintén, ilyen tiltet még soha nem éreztem, és ez nem vicc..egy freeroll okozta mindezt, kimondani is funny..
sikerült 4.-nek kiesnem 67o-val, a monsterstack a 10BB-s ollét instacallolta A9-el..
flop:7 K J..itt már tudtam mi jön, turn 10, river Q
A vicc az egészben az, hogy mondhat bárki bármit, mindez azért történt így, mert nekem volt kevesebb...így van az RNG beállítva...nekem ne mondja senki azt, h élőben egymás utáni 5 handben 30-70-ről lejavul vki...
easy money lett volna, meg lehet is még, simán 30k+ stackkel sit outon nyernem kellett volna..erre föl kiejt 4.nek...pedig jól elszatoztam volna már 100$-ból..amit most érzek, olyan nincs
majd vasárnap...
Good night 4 all!

ThxLittleFish
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. dec. 23. 22:50

Hát meg kell valljam, az ipoker egy elég érdekes hálózat! A napokban olvastam egy blogbejegyzést, miszerint a fiatalember ebben a hálózatban képzeli el a jövőjét...nagyon gyorsan keresse fel kezelőorvosát azt javaslom...
megmondom őszintén, ilyen tiltet még soha nem éreztem, és ez nem vicc..egy freeroll okozta mindezt, kimondani is funny..
sikerült 4.-nek kiesnem 67o-val, a monsterstack a 10BB-s ollét instacallolta A9-el..
flop:7 K J..itt már tudtam mi jön, turn 10, river Q
A vicc az egészben az, hogy mondhat bárki bármit, mindez azért történt így, mert nekem volt kevesebb...így van az RNG beállítva...nekem ne mondja senki azt, h élőben egymás utáni 5 handben 30-70-ről lejavul vki...
easy money lett volna, meg lehet is még, simán 30k+ stackkel sit outon nyernem kellett volna..erre föl kiejt 4.nek...pedig jól elszatoztam volna már 100$-ból..amit most érzek, olyan nincs
majd vasárnap...
Good night 4 all!

lenyomtam már ipokeren több100ezer handet nincs az rngben semmi különleges...

133Roland
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. dec. 23. 23:26

Tegnap egy ipokeres teremben (nincs reklám :D ) játszottam tournamentet.
1 óra alatt 4X kaptam AA-t,2XJJ-t1XQQ-t.

Nincs benne semmi furcsa,kivéve az ászokat. :D

dzsokesz
Válasz 133Roland kommentjére
2008. dec. 24. 10:20

no problem... holnap megint lehet tolni :D

fejes1988
Válasz dzsokesz kommentjére
2008. dec. 24. 10:30

aki 4-szer leszedett tegnap, lacaka-nak üzenem, jöhet a player transferrel a 20$ :D

Géza
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. dec. 24. 10:39

üdv.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek.Vasárnap remélem megint "játszunk".Addig is vígyázzatok magatokra és egymásra és ne káromkodjatok,Karácsony van.Szeretem a hármasokat! Üdv Géza.

fejes1988
2008. dec. 24. 12:30

mert te nem vonzod a rosszat.
most is úgy estem ki JJ-val, 66 ellen, hogy Q78 turn 5 river 9..
szerinted? amióta itt vagyok, csak szívok

shiningKKingdom
2008. dec. 24. 15:04

Én is játszottam ott elég sokat, mondjuk talán annyi hogy ha szivat akkor nagyon szivat, csak itt találkoztam olyannal hogy 2-3 órán kersztül ömlöttek a coolerek. Ellenben ha nyersz akkor nagyon nyersz, elég szélsőséges rng, jó idegek kellenek. Szerintem legjobban a party rng-re hasonlít ilyen szempontból...

asdfgh
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2008. dec. 25. 14:54

Hali. Jelszót kérhetünk? :)

Élő ügyfélszolgálat