Póker Fórum Archívum > Freeroll > Chili Poker exkluzív bankroll építő freeroll sorozat (díjazás: $1.000)

Littlemage
Válasz pataiz kommentjére
2008. dec. 25. 22:55

na lettem már 3., most 4., mostmár igazán meglehetne az 50$:) vmi nem jó ezek szerint a játékomban...

hát, nem kötözködésképpen, de láttam már tőled csuda dolgokat :).

netfalo
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 25. 23:49

Lm +1

Egy gyors kérdés a main hányan indultak?

ooooobi
Válasz netfalo kommentjére
2008. dec. 25. 23:52

40en
a,ugy eleg fusztralo h csak az elso ketto nyer, lehettett volna valami 50-30-20as dobogos kulonbseg a penzben

komoaba
Válasz ooooobi kommentjére
2008. dec. 26. 0:55

igaz!

133Roland
Válasz komoaba kommentjére
2008. dec. 26. 1:32

Erről lemaradtam.. :( De grat az első kettőnek.

pataiz
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 26. 11:11

hát, nem kötözködésképpen, de láttam már tőled csuda dolgokat :).

azért vagyok itt, hogy tanuljak :)
egyébként tudom melyik versenyre, melyik leosztásra gondolsz elsősorban, az tényleg nagy hiba volt. Nyilván, ha nem hibáznék egyszer se, akkor már szép eredményeket elértem volna, de ezzel minden pókerjátékos így van. Az én célom minimalizálni a hibákat, és akkor talán majd lesz eredmény, és nem csak freerollra gondolok :)
Amúgy lehet fogsz még látni ettől függetlenül (látszólag) fura dolgokat, ugyanis éppen Gus Hansent olvasok :D

Littlemage
2008. dec. 26. 13:22

azért vagyok itt, hogy tanuljak :)
egyébként tudom melyik versenyre, melyik leosztásra gondolsz elsősorban, az tényleg nagy hiba volt.

Persze, mint írtam, minden rossz szándék nélkül említettem, mindenkinek van tanulnivalója.

ZoDo
2008. dec. 26. 14:11

Amúgy lehet fogsz még látni ettől függetlenül (látszólag) fura dolgokat, ugyanis éppen Gus Hansent olvasok :D

Húha, azzal nagyon óvatosan! Beleolvastam abba a könyvbe, és elég "kínos" dolgokat csinál. Szerintem szemlélet bővítése céljából jó könyv lehet, de semmi kép sem szabad átvenni a stílusát. Teljes egészében legalábbis semmiképp.

pataiz
Válasz ZoDo kommentjére
2008. dec. 26. 14:15

Húha, azzal nagyon óvatosan! Beleolvastam abba a könyvbe, és elég "kínos" dolgokat csinál. Szerintem szemlélet bővítése céljából jó könyv lehet, de semmi kép sem szabad átvenni a stílusát. Teljes egészében legalábbis semmiképp.

egy ilyen akadémiás freerollon például semmiképp sem szabad. De sok mindent lehet tanulni a könyvből, és én is inkább azok táborába tartozom, akik őt zseniálisnak tartják, mintsem őrültnek. Nyilván mindenki a saját taktikájához igazítja mind a Harrington könyveket, mind Hansen könyvét, illetve a többit, egy 5$os mtt-n például csak ezt vagy csak azt használva nem sokáig jutna el az ember :D
de ez már eléggé off, inkább a könyv topicjában beszéljünk erről

asdfgh
2008. dec. 28. 20:22

Ma már behúztam egy 180-as Poker After Dark Round 1-et a Full Tilten, pedig oda csak poénból regeltem. 4x toltam be FD-re, mind a 4x feljött. :)
Most lesz egy megint betolom rá. :D

Élő ügyfélszolgálat