Póker Fórum Archívum > Freeroll > Chili Poker exkluzív bankroll építő freeroll sorozat (díjazás: $1.000)

netfalo
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 28. 21:28

természetesen kiestem egy AJvs33 pf ollé flop AJx és persze turn 3

Zoleee
Válasz netfalo kommentjére
2008. dec. 28. 22:30

Kedves fórumtársak!

Kérlek benneteket, hogy a fölösleges, személyeskedő hozzászólásokat mellőzétek. Az ilyen jellegű hozzászólások törléséről személyesen fogok gondoskodni! :) A mai nap fölösleges hozzászólásait már likvidáltam.

komoaba
Válasz Zoleee kommentjére
2008. dec. 28. 22:45

2x indultam, mindkétszer 5. hely. Többet sztem nem próbálkozok itt, túl sok időt vesz el az esélyekhez képest.

GreEko
Válasz komoaba kommentjére
2008. dec. 28. 22:52

sajnos kiestem énis ft elött pont, de megint ugyéreztem, csak a szerencse nem állt mellettem, nekem bejött ez a freeroll sorozat, sajnos csak az utolso 3 alkalommal probálkoztam, ahogy látom a mai volt az utolso. esetleg lehet rá számitani, hogy indul még ilyen freeroll a jövöben? annak nagyon örülnék, meg ha meg lehetne oldani, hogy olyanok ne induljanak, akik csak ezért regeltek az akadémiára, esetleg 0 hozzászolással induljanak ilyesmi. valami info a jövöröl??

netfalo
Válasz GreEko kommentjére
2008. dec. 28. 23:22

ilyesmire én is gondoltam, de kicsit kirekesztő vagy ilyesmi a másik hogy sztem technikailag jelenleg nem megoldaható

huszinho
2008. dec. 28. 23:28

Én először indultam és megnyertem (már régóta tag vagyok az akadémián csak passzív). Még lesz 3 ilyen freeroll én úgy láttam. Freerollhoz képest színvonalas játék folyt többségében. Véleményem szerint a prizepool-t tényleg jobban el lehetne osztani.

dzsokesz
2008. dec. 28. 23:30

sajnos kiestem énis ft elött pont, de megint ugyéreztem, csak a szerencse nem állt mellettem, nekem bejött ez a freeroll sorozat, sajnos csak az utolso 3 alkalommal probálkoztam, ahogy látom a mai volt az utolso. esetleg lehet rá számitani, hogy indul még ilyen freeroll a jövöben? annak nagyon örülnék, meg ha meg lehetne oldani, hogy olyanok ne induljanak, akik csak ezért regeltek az akadémiára, esetleg 0 hozzászolással induljanak ilyesmi. valami info a jövöröl??

még lesz három verseny, jan 1, 4, 9 ennyi

ooooobi
Válasz netfalo kommentjére
2008. dec. 29. 1:15

.

ilyesmire én is gondoltam, de kicsit kirekesztő vagy ilyesmi a másik hogy sztem technikailag jelenleg nem megoldaható

lehet h kirekeszto lenne, a regota itt jatszo emberkeknek biztos tetszene
ha pl meg lenne szabva h legalabb fel eve regisztralo es 10 hozzaszolassal rendelkezok indulhatnanak, es aki megfelel ennek az privat uzenetben megkapna a jelszot, gondolom adminok nem csak 5 embernek tudnak egyszerre irni
amugy az utolso 15-18 jatekossal mar tenyleg eleg korrekt jatek folyt, legalabbis amig en bent voltam (6.hely)

Kepees
Válasz huszinho kommentjére
2008. dec. 29. 2:29

Én először indultam és megnyertem (már régóta tag vagyok az akadémián csak passzív). Még lesz 3 ilyen freeroll én úgy láttam. Freerollhoz képest színvonalas játék folyt többségében. Véleményem szerint a prizepool-t tényleg jobban el lehetne osztani.

Gratulálok :p
(külön grat az avatarhoz, nagyon tetszetős;)-hala Madrid )

Powerotti
2008. dec. 29. 8:03

annak nagyon örülnék, meg ha meg lehetne oldani, hogy olyanok ne induljanak, akik csak ezért regeltek az akadémiára, esetleg 0 hozzászolással induljanak ilyesmi. valami info a jövöröl??

Nem kekeckedni akarok, de ezek a freerollok gondolom a kezdőknek vannak. Aki fél éve olvassa az akadémiát nem hiszem, hogy freerollokra roszul. Felesleges ilyen követelményeken törni a buksit.
Hozzászóláshoz vagy tagsághoz kötni az indulást elég nagy baklövés lenne, új emberek segítése a cél gondolom és nem a spammelés... (Bár az akadémia pontrendszer reformálása is hígulást okoz a tartalomban.)

Aki meg freerollozni akar beregel vmi freerollpw-s helyre, ahova bespammel x db hozzászólást és egyből 30 site freerolljai közül válogathat.

Prizepool is korrekt, BANKROLL ÉPÍTŐ.
10. helyért járó 5$ már kevésbé lenne annak nevezhető...

Élő ügyfélszolgálat